Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

FC Hilversum pakt wederom drie punten en staat nu 5e op de ranglijst! VVZ ‘49 – FC Hilversum  1-3   (0-0)

tel. 035-6018612

FC Hilversum pakt wederom drie punten en staat nu 5e op de ranglijst!

VVZ ‘49 – FC Hilversum  1-3   (0-0)

Vanavond werd op Sportpark Zonnegloren in Soest een belangrijke overwinning binnen gehaald.

Thuis verloren wij met 3-1 van VVZ, maar vanavond hadden zij weinig in te brengen tegen een goed spelend FC Hilversum. Over de gehele wedstrijd meer balbezit en voor rust kregen wij een aantal scoringskansen maar doelman Jelle Bade hield tot aan de rust de 0.

Ook in het 2e bedrijf werd VVZ veelal op eigen helft vastgezet en viel de FC met goed voetbal aan.

Uit een voorzet van Eddy Ssonko schiet Petr Palinik de 0-1 binnen. Maar uit een counter schiet Shenouda Tadros VVZ terug in de wedstrijd 1-1. Maar niet voor lang want Djoey Dorresteijn roste de bal uit een vrije trap tegen de touwen! 1-2. en uit een corner genomen door Djoey liep een verdediger van VVZ de bal binnen en wint FC Hilversum dik verdiend van VVZ ‘49.

Helaas zonder Jasper v.d. Heuvel, Jasper werd op weg naar de wedstrijd van achteren aangereden en heeft nekklachten en schade aan zijn auto opgelopen! Jasper sterkte en beterschap!

Scheidsrechter Ids Gerritsma uit Amersfoort leidde deze wedstrijd bekwaam!

Ook zijn assistenten Alvarez van VVZ en Erik Sackers van FC Hilversum verdienen een compliment!

Tijdens dit sportieve treffen werd VVZ speler Thijs Westerveld genoteerd.

Zaterdag 9 april a.s. vv Baarn – FC Hilversum  aftrap 14:30 uur.