1222AA
HILVERSUM
tel. 035-6913766

Het was gezellig druk en onze gasten uit Soest namen veel supporters mee!

Voor de aftrap werd 1 minuut stilte in acht genomen n.a.v. het overlijden van Good Old Ruud Kuipers.

Oud doelman Ruud (1940-2022) heeft jaren bij ons gespeeld, daarna leider en keeperstrainer geweest..

Onder zomerse weersomstandigheden zagen wij vanaf de aftrap een spannend wedstrijd verloop.

Na de smadelijke nederlaag verleden week in Baarn tegen TOV zagen wij vanmiddag een strijdbaar FC en over 90 minuten gezien geen krachtsverschil tussen de nummer 3 Hees en 8 FC Hilversum!

Vanaf de aftrap viel Hees aan en onze keeper Marco Schreyer moest meteen aan de bak en roste bekwaam de bal weg. Even daarna counterde de FC snel uit en al in de 4e minuut ging Petr Palinik goed door en zijn lob verraste doelman Henk Reddering en de bal viel binnen: 1-0. Wat een gejuich op de bank en tribune!

Niet veel later kregen wij via Harsevoort en Palinik scoringskansen om uit te lopen naar 2-0

Maar de keeper van Hees stond 2x over in de weg! Het spel golfde op en neer en in de 30e minuut kwam Hees vrij gelukkig terug in de wedstrijd...want een voorzet werd verkeerd weg gekopt en de bal kwam voor de voeten van Calle Groot die de bal onhoudbaar binnen schoot 1-1 Dat werd ook de rust stand.

Ook in de 2e helft zagen wij een gelijk opgaande wedstrijd. Beide teams kregen scoringskansen maar beide doelmannen toonden elke weer hun klasse en na 94 minuten floot arbiter Arno Wateler uit IJsselstein af!

De scheids leidde deze sportieve wedstrijd goed. Trok 2 keer de gele kaart voor FC speler Achraf Aaziz en Calle Groot van Hees ..

De wedstrijdbal van hedenmiddag: Timmer en Onderhoudsbedrijf Lensen uit Hilversum.

Richard bedankt!

Opstelling: Schreyer, Boldewijn, de Jong (v.d. Heuvel) v.d. Velden, Dorresteijn, Harsevoort (Aaziz) Palinik, Cyrus, Arraiss, de Ruiter en Mo Balal.

Tijdens de 3e helft was het gezellig in de kantine en de bestuurskamer en onder het genot van een drankje en een hapje trad ook nog onze huisartiest Patrick Bakker op…