FC Hilversum werkt hard maar scoort niet!

FC Hilversum – TOV    2 – 4    (0-2)

Ondanks de regen zaten wij met ze’n allen lekker droog op de tribune!

FC Hilversum mist vandaag door blessures en schorsing Sercan Ozturk, Petr Palinik, Ryan de Jong, Rick v.d. Velden en verdediger Ricky de Ruiter.  De vervangers hebben hun stinkende best gedaan en ook vandaag werden een aantal goede scoringskansen helaas niet binnen geschoten.

Vanaf de aftrap een levendige wedstrijd. Al in de 2e min min. gleed TOV speler Chidar op het natte veld de bal met zijn hand binnen…HANDSBAL! Onze grensrechter Erik Sackers hield terecht zijn vlag omhoog, maar de scheids negeerde het vlagsignaal en wees naar de middenstip. 0-1..

Foutje scheids, altijd even je assistent langs de lijn aanhoren! Voor de rest floot de scheids een goede wedstrijd. FC Hilversum viel sterk aan maar Fatih Yildirim en Rosco Cyrus wisten de bal niet langs de goede doelman van TOV te schieten. Maar voor rust had TOV het beste van het spel en Yoeri Bos schoot in de 12e minuut de stand op 0-2. Tot aan de thee kregen wij een aantal kansen om terug te komen, maar helaas de klasse keeper van TOV, Duncan Vervat, liet zich niet verrassen. Rust 0-2.

Mede door het donkere en natte weer speelden wij na de thee met kunstlicht!

De Groen Witten speelden na de thee goed en over links snelde Rosco Cyrus langs zijn man en zag zijn inzet nog aangeraakt door een TOV speler maar de bal viel binnen: 1-2.

Het spel golfde op en neer en wij zagen een aantrekkelijke pot voetbal.

De FC viel sterk aan en in de 70e min. schoot Ivanildo Darson de bal binnen 2-2

Niet veel later ging Bilal Abagdiou op de keeper af en schoot de bal hard en laag in...maar wederom stopte de TOV keeper deze inzet. TOV counterde snel uit en Tim Suik schoot de bal snoeihard binnen 2-3.

Vlak voor tijd viel TOV verdediger Lars Kasius geblesseerd uit...en de koek was voor TOV nog niet op want

Levi Haringsma schoot de bal langs onze doelman Marco Schreyer en bepaalde de eindstand op 2-4.

Geflatteerde uitslag….

Al met al een aantrekkelijke wedstrijd gezien, de FC had meer verdiend, maar de doelpunten maken de eindstand uit!  Mannen prima gespeeld, ga zo door!

Scheidsrechter Ids Gerritsma had bij de 0-1 Erik moeten raadplegen..

Floot verder een goede wedstrijd..Hield het kort en bestrafte bij ons Arthur Khalimkhoev en bij TOV werd Chidar genoteerd.

Opstelling: Schreyer, Roosendaal (Arraiss) Dafalla, Dorresteijn, Harsevoort ( Nascimento) Cyrus, Khalimkhoev, Yildirim, Abagdiou, v.d. Heuvel en Ivanildo Darson (Mac Donald)

Jonathan – Altius 9-2

zaterdag 6 november a.s. spelen wij thuis op Sportpark Crailoo tegen VVZ’49 uit Soest.  Aftrap 14:00 uur.