Sponsors

FC Hilversum wint de streekderby met 2-4 (1-1) van Laren ‘99…

Laren 99 sv 1

2 - 4

FC Hilversum 1

Competitie

3e klasse C

Datum

10 mei 2022 20:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Laarder Engh
Schuilkerkpad 2
1251SC
LAREN NH
tel. 035-5386232

FC Hilversum wint de streekderby met 2-4 (1-1) van Laren ‘99…

 

Vanavond een complete competitie ronde (22) en gezien Laren op hoofdveld geen licht heeft wordt nu gespeeld op het kunstgrasveld van Sportpark Laarder Engh…

 

Vanaf de aftrap een levendige wedstrijd, goed geleid door arbiter Lucas Boelé, Laren won in november thuis met 4-1, en vanavond winnen wij met 2-4 ..dus een mooie revanche met een randje!

 

Onze doelman Marco Schreyer moest al vroeg in de wedstrijd zijn klasse tonen op een pegel van Pepijn v.d. Berg..maar Laren komt in de 25e min. via een mooie treffer van Evert Jan v. Kooij, op 1-0.

Daarna kregen wij via Petr, Rosco en Rick scoringskansen maar doelman Thijs van Wijngaarden stond keer op keer in de weg. Maar vlak voor rust countert de FC snel uit en uit een voorzet van onze aanvoerder Rick v.d. Velden kopt Petr Palinik de bal fraai in de kruising en bepaalt de ruststand op 1-1

 

Na de thee heeft de FC meer balbezit en over rechts snelde Rosco langs zijn man en uit zijn voorzet scoorde Petr wederom fraai 1-2. Laren probeerde de bakens te verzetten maar de FC had nu het betere van het spel en Rick v.d. Velden scoort uit een voorzet van Petr en brengt de stand op 1-3..

Niet veel later wordt Rosco op maat aangespeeld door Petr en Rosco schiet de stand op 4-1.

Daarna werd de wedstrijd wat grimmiger, bij een overtreding lopen de Laarder spelers weg en de onze reageren of ze door een wesp zijn gestoken en dat valt op bij de scheids en pats vier gele kaarten!

 

Vlak voor tijd was het schrikken geblazen toen na een duel om de bal Arthur Khalimkhoev roerloos bleef liggen..gelukkig kon Arthur na verzorging de wedstrijd uitspelen! En dat is een goede zaak!!!

De wedstrijd ging verder en vlak voor tijd kreeg Laren een strafschop mee en Thomas Roest schoot vanaf 11 meter de eindstand op 2-4.. Goed gespeeld mannen...helaas die domme gele kaarten gaat ons opbreken!

Scheidsrechter Boelé hield het strak en floot waar nodig was..bij Laren werden Roest en Hansen genoteerd en bij ons Arraiss, Khalimkhoev, Cyrus en Dorresteijn..Appie Rosco en Djoey missen de derby van a.s. zaterdag thuis tegen ‘t Gooi..

Opstelling: Schreyer, de Jong, de Ruiter, Arraiss, Mo Balal, v.d. Velden, Dorrestejn, Cyrus, v.d. Heuvel, Palinik en Harsevoort ( Khalimkhoev)

 

Overige uitslagen:

Olympia ‘25 – Hees 2-0

Altius – ‘t Gooi 2-3

TOV – CJVV 1-1

FZO – Jonathan 1-5

Zeist – DOSC 3-1

VVZ ‘49 – Baarn 1-0

 

a.s. zaterdag de “stadsderby” FC Hilversum – ‘t Gooi Aftrap 14:00 uur.

 

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!