Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

FC Hilversum verliest laatste wedstrijd vrij knullig! vv Altius – FC Hilversum   5-3  (1-3)

tel. 035-6561730

FC Hilversum verliest laatste wedstrijd vrij knullig!

vv Altius – FC Hilversum   5-3  (1-3)

Vandaag alweer de laatste competitie wedstrijd van seizoen 2021-2022..

Vandaag weten we ook wie kampioen wordt en welke clubs p/d wedstrijden gaan spelen.

Onder ideale weersomstandigheden werd er om half drie afgetrapt.

Helaas met veel te harde muziek voor de kantine van Altius. Bij elke vereniging gaat na de aftrap de muziek uit maar bij het andere oranje gaan de speakers op 10 en dat vond ik en velen met mij een ROT herrie..

Voor rust bepaalde de Groen Witten de wedstrijd, met vlotte combinaties viel de FC aan en binnen 20 min. stonden wij met 0-3 voor.. Petr Palinik 0-1, uit een voorzet van Jasper v.d. Heuvel kopt Rick v.d. Velden de bal strak binnen 0-2, niet veel later schiet onze aanvoerder Rick zijn tweede treffer binnen 0-3 ..

Tot aan de thee kregen wij via Rosco en Petr kansen om uit te lopen naar 0-5...maar Altius kwam via een doelpunt van Sem Kampman terug in de wedstrijd. Ruststand 1-3.

Tijdens de 2e helft werd de wedstrijd grimmiger, bij ons raakte Wesley Mensah na een grove overtreding geblesseerd en kon niet verder spelen..Arthur verving Wesley..De zwak leidende arbiter was waarschijnlijk ook in de war van die harde muziek want hij trad veel te slap op!

Altius kwam sterk terug en hun spits Jesse Slockers schiet de bal onhoudbaar voor Marco Schreyer in de kruising 2-3...Daarna voorkwam onze keeper met zijn optreden de gelijkmaker.

Maar heel ongelukkig kopt Djoey Dorresteijn uit een warrige situatie de bal in zijn eigen doel 3-3.

FC Hilversum was de weg kwijt en Altius opgezweept door hun supporters viel sterk aan en in de slotfase schiet Nick Neerings Altius op voorsprong 4-3.. Daarna liet de arbiter zich gelden en stuurde (veel te laat)

Sem Kampman met 2 keer geel = rood naar de kleedkamer.

Jammer voor onze kanjers Jasper v.d. Heuvel (38 jaar) en Sercan Ozturk (35 jaar) zij stoppen na een prachtige “carrière” met voetballen..en gezien het wedstrijd beeld over 95 minuten gezien zou een gelijkspel

voor ons mooi geweest...maar Altius dacht daar anders over en ver in blessure tijd schiet Altius speler Nick Heerings alsnog de eindstand op 5-3.  De Altius spelers werden massaal en met veel herrie toegejuicht!

Scheidsrechter Maarten ter Velde floot warrig, liet veel te veel toe, bestrafte bij  Altius Slockers en 2x geel rood voor Kampman

Bij ons werd Mo Balal (spelbederf) en Khalimkhoev genoteerd.

Opstelling: Schreyer, Mensah ( Khalimkhoev) de Jong, v.d. Velden, Dorresteijn, Palinik, Cyrus, Arraiss,

de Ruiter, v.d. Heuvel (Harsevoort) en Mo Balal (Ozturk)

Zeist – Baarn2-2

CJVV KAMPIOEN en promoveert naar de 2e klasse!

Namens FC Hilversum feliciteren wij CJVV met het kampioenschap en veel succes in de 2e klasse!

FC Hilversum eindigde op de 7e plaats  26 – 33   +57  -57

De periode kampioenen Jonathan, Hees en TOV spelen promotie wedstrijden richting de 2e klasse.

‘t Gooi en VVZ ‘49 spelen wedstrijden om degradatie te ontlopen.

Flat Zuid Oost is gedegradeerd naar de 4e klasse.