HILVERSUM
tel. 035-6913766

FC Hilversum – sv Baarn 0-2 (0-1)

Onze speaker Hans Offringa (gelukkig weer hersteld) begroette onze gasten uit Baarn en het arbitrale trio.

Deelde verder mede dat de wedstrijdbal van hedenmiddag is aangeboden door Corrie Versteeg – Walstra.

Corrie is oud medewerkster en de vrouw van oud 1e elftal speler Ben Versteeg (RIP)

En onder ideale omstandigheden liet arbiter Guido Vugts uit Soest om 2 uur aftrappen.

FC Hilversum begon goed aan deze streekderby en binnen 25 minuten kregen wij 4 niet te missen scorings- kansen! Baarn werd constant onder druk gezet en worden deze kansen benut dan speel je rustig deze wedstrijd uit! Helaas maar Sercan Ozturk, Ryan de Jong, Rick v.d. Velden, Ivanildo Darson en Appie Arraiss wisten de bal niet langs doelman Daan v.d. Vliet te schieten of te koppen.

En als je zelf de mooiste kansen mist valt de bal meestal aan de andere kant binnen..en ja hoor vlak voor rust counterde Baarn uit en verdediger Tim Arends schoot uit een warrige situatie Baarn op 0-1.

Dat is dik tegen de verhouding in ..normaal staat het na 45 min. 4-1.

Helaas is het bakkie thee slecht bevallen want tijden de 2e helft zagen wij een een onherkenbaar

FC Hilversum aan het werk! Niks lukte meer, veel balverlies maar wel veel geschreeuw en armgebaren!

De elf van Baarn trainer Bas Dreef bleven rustig ballen en hielden de kalken op elkaar..

Heren van een scheidsrechter kun je niet winnen of verliezen en als het niet lukt zoek het dan bij je zelf..

Reageer niet zo in woord en gebaar en bij ons kregen vijf spelers een gele kaart!

FC Hilversum moest zelfs met 10 man verder, Ryan de Jong, werd na een onbeschoft scheldwoord met rood voortijdig weg gestuurd. Vlak voor tijd schoot Daan van Urk de eindstand op 0-2...Wat een deceptie!

Zwaar teleurgesteld dropen onze supporters af naar onze kantine waar het een stuk gezelliger was!

Arbiter Vugts floot zijn eigen wedstrijd en bestrafte bij ons 6 spelers..Baarn 0 kaarten!

Er was geel voor Marco Schreyer, Rick van der Velden, Ivanildo Darson, Djoey Dorresteijn en Mohamed Dafalla ...en rood voor Ryan de Jong.. Wat een schaamteloze vertoning heren!