Beker wedstrijd FC Hilversum – de Merino’s 0-3 (0-0)

Datum

13 oktober 2020 20:00

Accommodatie

Onbekend

Vanavond spelen wij op Sportpark Crailoo de laatste wedstrijd in oktober en wel voor de beker tegen de Merino’s uit Veenendaal. Zij spelen op zaterdag in de 1e klasse Oost!
Ook vanavond geen publiek, maar met onze lichtmasten aan blijft ons Sportpark een fraaie plek om te ballen! Arbiter Peter de Waard uit Amsterdam, liet om 20:00 aftrappen.

We zagen voor rust een levendige, maar ook een gelijk opgaande, beker wedstrijd, en wij kregen via Dennis de Loos en Ryan de Jong kansen voor de openingstreffer. In de 25e min. voorkwam onze doelman Marco Schreyer een doelpunt van de Merino’s..door stijlvol een pegel van Demian v.d. Schuur tot corner te rossen!
Niet veel later kan de doelman een schot niet klemmen en was Jeroen Harsevoort niet gelukkig om deze 100 % kans te verzilveren..Kortom de teams zijn aan elkaar gewaagd, beiden kregen kansen, maar met de bril-
stand 0-0 ging men aan de thee.

Vlak na de rust komen gasten op voorsprong, na een mooie aanval over rechts werd de voorzet bij de 2e paal fraai door Pim Gardien binnen gekopt: 0-1. Daarna een vervelende botsing tussen Jeroen Harsevoort een een tegen speler..De nummer 2 van de Merino’s kon door maar Jeroen kon niet verder en werd vervangen door Sercan Ozturk. FC Hilversum viel sterk aan en wij kregen via Sercan, Dennis en Petr kansen om terug te komen in de wedstrijd..helaas waren zij niet gelukkig in de afwerking op de goal!
En als je ze zelf niet maakt valt hij meestal wel aan de andere kant en in de 70e minuut  loopt Bendadi een voorzet binnen en onze speaker Hans Offringa bracht de 0-2 op het scorebord!

Het scorebord had afgelopen zaterdag kuren, maar onze Rob Verweij, zocht contact met het bedrijf, en
deze heeft vandaag het scorebord gemaakt en alles werkt weer! Het lijkt Overtoom wel!

Voetbal is een raar spelletje, zaterdag jl. schiet je de ene na het andere doelpunt binnen, en vanavond mis je vier 100 % kansen..En vlak voor tijd schiet Joop de Bruin van de Merino’s de eindstand op 0-3.
Een te geflatteerde uitslag. 3-0  Maar vanaf nu gaan wij ons na de Lockdown richting op de competitie!

Scheidsrechter Peter de Waard bestrafte tijdens deze sportieve ontmoeting bij ons Michael Thé en Ryan de Jong voor spelbederf..

Opstelling: Schreyer, Yildirim, de Jong, Thé ( Dorresteijn) Harsevoort (Ozturk) Joel v.d. Heuvel, Petr Palinik,
Arraiss (Looman) de Loos, Jasper v.d. Heuvel en Huijmans.

De komende tijd ligt het amateurvoetbal stil…