Sponsors

De Groen Witten doen goede zaken op Sportpark Crailoo! Verdomde jammer dat bij zo’n TOPPER geen publiek aanwezig kon zijn! FC Hilversum – CJVV 4-3 (2-3)

FC Hilversum 1

4 - 3

CJVV

Competitie

3e klasse C

Datum

10 oktober 2020 14:00

Accommodatie

Sportpark Crailoo
Sportpark Crailoo 28
1222 AA
Hilversum
tel. 035-6913766

Ondanks de regenbuien van afgelopen week lagen de velden op Sportpark Crailoo er goed bij!
Complimenten voor onze groen medewerkers..Want vandaag spelen ons keurkorps, het 2e en 3e elftal allen thuis.. Helaas gezien de corona richtlijnen zonder publiek. De kantine is gesloten dus ook geen 3e helft!

Dinsdag a.s. spreekt onze minister president Mark Rutte ons weer toe en gezien er veel mensen thuis zitten met het corona virus...ben ik en velen met mij benieuwd welke maatregelen ons te wachten staat! 

Ik zat verkouden thuis, maar onze speaker Hans Offringa heeft mij op de hoogte gebracht! Klasse Hans!

Scheidsrechter Tony van Waveren uit Bussum liet om 2 uur aftrappen tussen koploper CJVV uit Amersfoort en nummer 3 van de ranglijst FC Hilversum. 
Voor rust een gelijk opgaande wedstrijd. In de 5e min. kwamen wij via een doelpunt van Ilias el Mazouji op voorsprong 1-0. Maar onze gasten kwamen sterk terug en kregen te veel ruimte en binnen 15 min. bogen zij de 1-0 om tot 1-3 voorsprong! Pim Kers 1-1, Kaj van Duuren 1-2 en spits Pim Kers schiet zijn 2e treffer binnen 1-3. Gelukkig stroopten onze spelers daarna de mouwen op en streden voor elke meter! 

Helaas kon onze speaker Hans Offringa geen gebruik maken van ons scorebord..wel de tijd...maar het lukte niet om de doelpunten te vermelden op ons scorebord! Waarschijnlijk ook besmet met een foute virus?   
Maar De Groen Witten vielen sterk aan en vlak voor de thee schoot Sercan de bal hard op de keeper en uit de rebound schoot Petr Palenik de ruststand op 2-3.

Tijdens de 2e helft viel de regen regelmatig met bakken uit de hemel, maar dat deerde de Groen Witten niet, want met goed voetbal werd CJVV bestreden. Het spel golfde op en neer en beide teams kregen scorings-kansen. Zonder anderen te kort te doen maar Dennis de Loos en Petr Palinik lieten zien dat zij waardevolle spelers zijn voor ons team.  Zoals gezegd dreef de FC in het 2e part boven en in 62e min. kopt Sercan Ozturk
een voorzet van Dennis de Loos binnen 3-3!  CJVV werd nu constant met goed voetbal aangepakt!
Beide trainers brachten verse krachten in en het spel ging verder.
CJVV probeerde via de counter uit te breken maar de hechtte FC defensie met als sluitstuk onze keeper Marco Schreyer stond als een huis en lieten zich niet meer verrassen.

Helaas liep zwoeger Djoey Dorresteijn vlak voor tijd tegen zijn 2e gele kaart aan en kon met rood op zak 
voortijdig gaan douchen. Het spel golfde op en neer en FC Hilversum ging voor de winst en ja hoor Dennis de Loos ziet zijn gave voorzet binnen gekopt door Petr Palinik en scoort Petr fraai zijn 2e treffer en bepaald de eindstand op 4-3… Mannen dik verdiende overwinning op een goed spelend CJVV!  

Scheidsrechter Tony van Waveren uit Bussum floot een goede wedstrijd. 
Hield het strak en daardoor bleef het een sportieve wedstrijd. Bij ons werden Sercan Ozturk en Fatih Yildirim met geel bestraft. En 2x geel, dus rood, voor de hardwerkende Djoey Dorresteijn.... 

Opstelling: Schreyer, Dirven, Yildirim, de Jong,de Loos, Dorresteijn, el Mazouji (Jasper v.d. Heuvel) 
Palinik, Arraiss, de Ruiter en Ozturk (Joel v.d. Heuvel)

Door deze overwinning staan na vier wedstrijden, CJVV, FC Hilversum, Jonathan en DOSC allen aan kop met 9 punten…

Dinsdag a.s. spelen wij thuis voor de BEKER tegen De Merino’s uit Veenendaal  (1e klasse zat). 20:00 uur.
Ook dinsdag geen publiek en het clubhuis blijf op slot! 

Volgende week de “Dorpskraker” Altius – FC Hilversum op Sportpark Berestein..Aftrap 14:30 uur.

FC Hilversum 2 – BZC’13    2 0-0
FC Hilversum 3 – Eemboys 2 0-9

Bron Hans Offringa..

Joop Snelling Berg.     

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!