Sponsors

FC Hilversum staat weer met beide benen op de grond! FC Hilversum – Jonathan 2-3 (2-0)

FC Hilversum 1

2 - 3

Jonathan 1

Competitie

3e klasse C

Datum

26 september 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum – Jonathan  2-3 (2-0)
Wederom prachtig voetbalweer, ook vanmiddag werden onze toeschouwers, geattendeerd op de vastgestelde corona richtlijnen...De tribune was behoorlijk bezet en ons hoofdveld lag er weer prima bij!
Om 14:00 uur liet arbiter Adriaan Bax uit Huizen aftrappen. De Groen Witten kropen al in de 5e min. door het oog van de naald. Dave Huijmans verspeelde vrij ongelukkig de bal aan de goed spelende Hemn Ali, diens voorzet werd goed ingeschoten door de spits van Jonathan maar onze klasse doelman Marco Schreyer voorkwam met zijn optreden op zeker de openingstreffer. De FC schrok “wakker” en viel sterk aan en binnen 10 minuten kregen wij een aantal mooie scoringskansen. Zo zagen wij na een mooie één/ twee tussen Ilias en Sercan, helaas schoot Sercan de bal rakelings naast. Niet veel later wederom een mooie FC aanval en routinier Sercan Ozturk behield het overzicht en legde de bal panklaar voor Remy de Wilde 1-0. 
Vijf minuten later was het weer bingo..wederom een mooie aanval en uit de rebound schoot Sercan Ozturk de stand op 2-0. En vlak voor de thee voorkwam de Jonathan keeper Xavier Gyina de 3-0 door fraai een pegel van Dave Huijmans uit zijn doel te rossen..En met een ruststand van 2-0 ging men aan de thee!

Ook de 2e helft begon de FC goed maar de keeper liet zich niet verrassen.
Onze gasten uit Zeist kwamen ijzersterk uit de kleedkamer en wij lieten ons volkomen onnodig verrassen!
Onze spelbepalers werden sportief in de weg gelopen en achterin hadden wij veel moeite met de handige aanvallers..Zij kregen te veel ruimte en Marco Knopper profiteerde daar goed van en schoot Jonathan terug  in de wedstrijd. 2-1. Maar niet veel later komt Sercan een teentje te kort om de bal uit een pass van Remy de Wilde binnen te lopen...Wordt het 3-1 dan is de wedstrijd gelopen cours..ALS is... 
Maar nu trok Jonathan ten aanval en uit een voorzet van rechts kopte Roland Truggelaar de bal fraai binnen en de stand op gelijke hoogte 2-2. Dat was schrikken geblazen op de bank en bij ons op de tribune!

Beide trainers brachten verse krachten in.. en het spel golfde op en neer..wederom moest de keeper en paar keer handelend optreden maar het lukte maar niet om hem Xavier te passeren..
Wij hoopten allemaal op een gelijkspel..maar nee hoor onze gasten gingen tot het gaatje...en in de slotfase ging Jonathan aanvaller Maco Knopper goed door en schoot de eindstand op 2-3.! Wat een domper!
Een puntendeling had gekund..maar onze gasten toonden in het 2e bedrijf meer inzet en nemen drie punten mee terug naar Zeist. Verdomde jammer dat wij vanmiddag zoveel kansen onbenut laten! 
Volgende week tegen VVZ ‘49 in Soest meer succes.
Voor de goede orde in Soest wordt de wedstrijd gespeeld ZONDER PUBLIEK! 

Scheidsrechter Bax floot prima en deelde tijdens deze sportieve wedstrijd gele kaarten uit aan Jonathan spelers Versluis, van Soest en Truggelaar….

Opstelling: Schreyer, Dirven, de Jong, v.d. Velden, Dorresteijn (Arraiss) el Mazouji, v.d. Heuvel, de Wilde,
de Ruiter, Ozturk (Harsevoort) en Huijmans (Palinik)

Balsponsor Eetcafé ’t Pandje – Hilversum & Dani’s Corner – Nieuwegein. 

Gerrit Snijders ondergaat a.s. dinsdag een knie-operatie (kruisband) 
Wij wensen Gerrit voor de komende tijd veel sterkte toe! 
Dat wensen wij ook Ans v.d. Heuvel en Goos van Garderen..,

Joop Snelling Berg  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!