Hoofdklasser DHSC wint via strafschoppen van FC Hilversum 3e klasse!

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – DHSC 1   na 90 minuten 1-1

DHSC wint via de strafschoppen serie met 4-5 van de Groen Witten!

Ondanks de grote wedstrijden op de TV waren er veel toeschouwers, o.a. Wesley Snijder, aanwezig op Sportpark Crailoo! Het hoofdveld lag er perfect bij en werd prachtig verlicht door onze 6 lichtmasten!

Scheidsrechter Gert van den Broek uit Blaricum liet om 8 uur aftrappen.

Onze gasten uit Utrecht, en spelend in het oranje, begonnen overdonderend en de FC kon zich met heel veel moeite staande houden! Aanval na aanval richting onze keeper Joffrey de Beer.

Maar onze verdediging hield zich lang staande, maar DHSC speler Redouan Aamri schoot in de 30e min.

de stand op 0-1..Maar 2 minuten later lag de bal aan de andere kant bij DHSC in het mandje!

Want Jimmy Floor werd op snelheid op maat aangespeeld en snelde met de bal aan de voet richting doel-man Thom Buis, en met een mooie stiftbal scoorde Jimmy fraai de gelijkmaker 1-1. Wat een gejuich!!

Tot aan de thee golfde het spel in een hoog tempo op en neer…maar met de stand 1-1 ging men aan de thee…

Tijdens de rust vroeg Frans Vermeij als ambassadeur van de KNVB even het woord, en in het kader van het 130 jarig bestaan van de KNVB..de actie SHIRTJE RUILEN..Frans overhandigde een fraai jubileum shirt

(oranje) en ontving uit handen van van Joop Snelling Berg het Groen Witte shirt van FC Hilversum..

Een geste die bijzonder op prijs werd gesteld!

Ook in het 2e bedrijf hebben de toeschouwers zich niet verveeld. Beide teams hebben veel voetbal in huis..en wij zagen de ene na de andere aanval ….kortom het spel golfde op en neer!

Tempo lag erg hoog en beide trainers brachten verse krachten in.

Zowel DHSC als FC Hilversum kregen scoringskansen maar de keepers toonden vanavond hun goede vorm en hielden me verve hun doel schoon!

FC Hilversum verdiend een schouderklop want zij bleven voetballend en conditioneel sterk ballen! Klasse!

En toen de scheidsrechter na 95 minuten affloot..klonk er een waarderend applaus!

Gezien er een winnaar moet komen werden er strafschoppen genomen:

FC Hilversum en DHSC schoten beiden in de eerste serie vier keer raak en misten ook 1 strafschop.

Toen om en om: de strafschop van de FC werd gestopt en DHSC schoot de strafschop wel binnen en zijn enorm opgelucht dat zij alsnog door gaan naar de volgende bekerronde

Wij wensen DHSC succes in de 2e bekerronde! …

Maar wij hebben met zen allen, ook Wesley, genoten van het vertoonde spel van beide teams!

Scheidsrechter v.d. Broek leidde bekwaam en deelde tijdens deze sportieve ontmoeting 4 gele kaarten uit!

Bij FC Hilversum werd Appie Arraiss genoteerd…

Bij DHSC kregen Berry van ‘t Land, Genaro Snijders en aanvoerder Rodney Snijder een gele kaart.

De wedstrijdbal van hedenavond werd aangeboden door Ere lid Jan van Beusekom...