Sponsors

De Groen Witten komen langzaam op stoom!

DOSC 1

1 - 3

FC Hilversum 1

Competitie

3e klasse C

Datum

5 oktober 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

DOSC – FC Hilversum  1-3  (1-1)

Vandaag spelen wij in Den Dolder tegen de Remia Boys (Hoofdsponsor)

Na de gastvrije ontvangst zagen wij op het prachtige Complex van DOSC, en onder leiding van arbiter Peter van Klinken uit Driebergen geen goede maar wel een spannende pot voetbal.

Het is de eerste ontmoeting in competitieverband en na de overwinning verleden week op Buitenboys waren de verwachtingen hoopvol gestemd...

 

Al in de beginfase liet onze keeper Joffrey de Beer zijn goede vorm zien, en voorkwam met zijn optreden op zeker de openingstreffer. Maar de FC ging ook vol op de aanval en onze spits Jeroen Harsevoort schoot wel in de roos en na 6 minuten stonden wij met 0-1 voor. Beide teams speelden met veel inzet en de duels om de bal waren soms iets te hard maar de arbiter hield het goed in de hand…

Onze rechter spits Steffi Kovachev werd herhaaldelijk vrij ruw afgestopt door DOSC speler Amar Dilberovic en werd terecht aangesproken en met geel bestraft.

Helaas moesten wij na 35 minuten met 10 man verder, want Gerrit Snijders maakte binnen de 16 hands en kon voortijdig gaan douchen. Maar ook met 10 man bleef de FC goed ballen!

Niet veel later maakten wij binnen de 16 een overtreding en de bal ging op de stip en Kevin de Haas schoot de toegekende strafschop strak binnen en bepaalde de ruststand op 1-1.

 

Steffi bleef geblesseerd achter in de kleedkamer en Ilias el Mazaouji nam na de thee zijn positie over.

Het spel golfde op en neer en wij zagen dat een schot Djoey Dorresteijn via de lat overging.

Niet veel later zien wij een gave actie van onze verdediger Joel v.d. Heuvel, roste stijlvolle de bal van de doellijn. Het spel werd wat feller en de scheids gaf na een te ruwe overtreding rood aan DOSC speler Floris Lavino..En was het nu weer 10 tegen 10..En het bleef een spannend potje!.

Maar ook wij kregen een strafschop mee na een overtreding binnen de zestien, Dave Huijmans schoot vanaf 11 meter FC Hilversum op voorsprong 1-2. Wat een vreugde op en langs het veld!

Niet veel later kopte Jimmy Floor een bal goed door op de vrij staande Ilias el Mazaouji en Ilias schoot fraai de stand op 1-3. Maar DOSC counterde even later snel uit en na een overtreding binnen de 16 kregen zij ook nog een strafschop te nemen...maar de beste man bij FC Hilversum, doelman Joffrey de Beer, stopte stijlvol deze 11 meter trap en wint FC Hilversum dik verdiend deze zwaar bevochten overwinning met 1-3.

 

Scheidsrechter van Klinken leidde bekwaam en mede door zijn optreden bleef alles binnen de perken!

Bij ons werden Dave Huijmans geel en Gerrit Snijders met rood bestraft.

Bij DOSC was er geel voor Kevin de Haas, Tim Grapendaal en Rick Advocaat en rood voor Floris Lavino..

 

Opstelling:

Joffrey de Beer, Bradley Muis, Appie Arraiss, Joel v.d. Heuvel (Ricky de Ruiter) Djoey Dorresteijn, Elroy Pappot, Stefan Kovachev (Ilias el Mazouji) Gerrit Snijders, Rick v.d. Velden, Dave Huijmans en Jeroen Harsevoort.

 

Zaterdag a.s. op Sportpark Crailoo de regioderby FC Hilversum – sv Baarn  Aftrap 14:00 uur. 

 

Overige uitslagen: 

Olympia ‘25       – Odysseus       3-1

TOV                 – Altius             0-1

AH ‘78              – sc ‘t Gooi        0-1

Hees                 – Buitenboys     3-1

VVZ ‘49 – Baarn             4-4

CJVV                – Laren ‘99        2-2 

 

2e elftal speelt zaterdag 19 oktober a.s. voor de beker in en tegen Spakenburg 4.  Aftrap 15:00 uur.

 

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!