Sponsors

FC Hilversum wint streek derby tegen sv Baarn met 4-1

FC Hilversum 1

4 - 1

Baarn sv 1

Competitie

3e klasse C

Datum

12 oktober 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Mede door de inzet van onze chef groen voorziening Erik Sackers (door de regen was de belijning wegge-spoeld) Maar geen paniek want Eric zorgde er voor dat er om half drie als nog afgetrapt kon worden!

Met dank voor de medewerking van onze buren vv Allen Weerbaar..

En daarna liep Erik langs de lijn als assistent van arbiter Arlo Hemkes uit Amsterdam!

 

Mede door de regen was onze grasmat klets nat en erg soppig! Maar veel toeschouwers zaten heerlijk droog op onze tribune en zagen aansluitend een levendige pot voetbal!

Baarn begon goed op Sportpark Crailoo want onze keeper Joffrey de Beer werd in de 5e min. totaal verrast door een prachtige schot van Baarn speler met de mooie naam Manu Neto Gomes DeAlmeida..

Manu roste de bal vanaf 25 meter snoeihard in de kruising: 0-1. Maar de FC in het zwart spelend, daar Baarn met groen shirts speelden (!?!) viel sterk aan en zagen wij via dat een kopbal van Jeroen Harsevoort en een schuiver van Nourdin Bourazma dichtbij de gelijk maker waren. Maar in de 30e min. scoorde onze spits Jeroen Harsevoort op aangeven van Djoey Dorresteijn fraai de stand gelijk op 1-1.

Onze gasten werden veelal terug gedrongen op eigen helft en mede door hun goede keeper Daan v.d. Vliet. Daan had het drukker als zijn collega aan de overkant, verwerkte knap twee scoringskansen van Nourdin Bourazma! Maar vlak voor rust bepaalde Oussama Al Hannasi met een fraaie treffer de ruststand op 2-1.

Klets nat zochten de scheids en spelers de droge kleed kamers op voor een lekker bakkie thee!

 

Vlak na de thee zagen wij dat na een mooie aanval Ilias el Mazouji de bal fraai binnenschoot en onze laedy speaker Ans v.d. Heuvel kon weer aan de bak en even later stond er 3-1 op het scorebord.

Onze gasten probeerden de bakens te verzetten maar onze verdediging stond als een huis en de meeste aanvallen werden rond de 16 afgestopt. En in 65e minuut ging Jasper v.d. Heuvel over rechts goed door en zijn voorzet werd strak door onze spits Jeroen Harsevoort binnen geschoten 4-1.

Onze gasten bleven dapper ballen maar toen de goed leidende arbiter voor de laatste keer floot winnen wij dik verdiend de derde wedstrijd op rij en staan nu met 9 punten op de 4e plaats! Klasse mannen! !

 

Scheidsrechter Arlo Hemkes floot een prima wedstrijd. Hield het kort en bestrafte daar waar het nodig was. Bij ons was er geel voor Jasper v.d. Heuvel en Quinton Bhagwandin..

Bij onze gasten werd Manu Neto Gomes DeAlmeida genoteerd.

 

Vandaag werd de wedstrijd bal aangeboden door:

Erelid Jan van Beusekom en Rob van de Molen van de Fa Hulkenberg –  Almere.

 

Opstelling: Joffrey de Beer, Ricky de Ruiter, Quinton Bhagwandin, Jasper v.d. Heuvel, Joel v.d. Heuvel (Bradley Muis)  Nourdin Bourazma, Djoey Dorresteijn, Rick v.d. Velden, Ilias el Mazouji ( Joey Zieltjens)

Jeroen Harsevoort ( Jimmy Floor) Oussama Al Hannasi..

 

Na al dat natte gedoe hebben wij in de derde helft gezellig met onze gasten en de scheids en onder het genot van een drankje en een hapje nog nagezeten…

 

Zaterdag a.s. de TOPPER op Sportpark Berenstein sv Olympia ‘25 – FC Hilversum..aftrap 15:00 uur.

Komt allen naar deze derby om de Groen Witten aan te moedigen!

 

En vanaf 18:00 uur zijn onze vrijwilligers door het bestuur van FC Hilversum verwent bij Eet café ‘t Pandje!

Het was lekker en niet onbelangrijk het was bere gezellig!

                                                            Namens ons allen bedankt!

 

Zaterdag a.s. speelt ons 2e elftal voor de beker in en tegen Spakenburg 4...Aftrap 15:00 uur

Wij wensen jullie veel succes tegen de Blauwen!

 

En komende week wordt Fred Pel voor een hartoperatie opgenomen in het St. Anthonius ZH in Nieuwegein!

Fred wij wensen jou sterkte!

 

Joop Snelling Berg                 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!