Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – AH ‘78 1    3-1    (2-0)

Het talrijke publiek zag onder ideale weersomstandigheden en op een mooie grasmat een matige pot voetbal. Helaas waren onze spelbepalers Nourdin Bourazma en Quinton Bhagwandin niet inzetbaar.

Onze gasten uit Huizen waren vanaf de aftrap ruim 30 minuten de bovenliggende partij.

Als de elf van trainer Bertus van Effrink 3 keer hadden gescoord was het nog verdiend ook!

Maar Cihan, van Dijk, Haage en Schildt waren niet gelukkig met hun schoten op onze keeper Joffrey de Beer. Joffrey is gelukkig weer inzetbaar en dat is een goede zaak! En Pascal zat weer op de bank!

Was het onderschatting? Maar gelukkig duurt een wedstrijd 90 minuten en FC Hilversum nam het spel over en nu moest Almere Huizen in de verdediging en in de 30ste min. schoot Gerrit Snijders de bal uit de rebound strak langs doelman Jasper Schaap binnen en de FC stond met 1-0 voor.

De Groen Witten vielen sterk aan en vijf minuten later kopte onze aanvoerder Ricky v.d. Velden een voorzet van Dave Huijmans in de kruising! Prachtige treffer en onze lady speaker Ans v.d. Heuvel zette de stand op 2-0. Vlak voor rust moest onze keeper aan de bak op een schot van Sebastian Schildt maar na 45 minuten floot de goed leidende arbiter af en was het tijd voor de thee ...Ruststand 2-0.

Tijdens de theepauze begroeten wij Good Old Henk v.d. Voort ( 92 jaar) en zijn begeleider.

Henk woont met zijn vrouw in zorgcentrum de Zonnehoeve...Henk was een van de betere voetballers die bij FC Hilversum hebben gespeeld..Klasse dat Henk vandaag aanwezig is geweest!

In het 2e bedrijf ging het een stuk beter en in de 55e min. schoot Jeroen Harsevoort de  stand op 3-0.

Beide trainers brachten verse krachten in en het spel golfde daarna op en neer.

AH probeerde via de counter om terug te komen in de wedstrijd en dat lukte in de 75e min. want Thomas van Middelkoop liet met een strak schot onze keeper kansloos en bepaalde de eindstand op 3-1.

Mannen gefeliciteerd met deze toch wel moeizame overwinning en gezien Hees in en tegen Laren met 5-1 verloor nemen wij de koppositie over!  EN DAT IS EEN GOEDE ZAAK!

Scheidsrechter Michael Vink uit Veenendaal leidde deze sportieve ontmoeting goed en bestrafte bij ons Gerrit Snijders en Dave Huijmans..

Tijdens de 3e helft nog even gezellig nagezeten met onze gasten en de scheids..met dank aan Ellis en Michelle!

Balsponsor waren vanmiddag erelid Jan van Beusekom en Café Geer van Amstel uit Hilversum..

Opstelling: de Beer, de Ruiter, Arraiss ( Dirven) Zieltjens, Huijmans, v.d. Heuvel, Dorresteijn, v.d. Velden, Snijders, El Mazouji (Floor) Harsevoort (Muis)

zaterdag a.s. spelen wij in Soest tegen vv Hees, Verlengde Oude Utrechtseweg 2, 3766 MG SOEST.

Aftrap 14:30 uur.

Het 2e elftal won thuis met 3-0 van FC Almere 2..Scheidsrechter Jan de Gooijer leidde bekwaam.

Het 2e elftal speelt volgende week in Blaricum tegen BVV ‘31 4  Aftrap 14:00 uur.