Sponsors

De eerste thuis wedstrijd op Sportpark Crailoo levert drie punten op !

FC Hilversum 1

4 - 3

Buitenboys sc. 1

Competitie

3e klasse C

Datum

28 september 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum – sc Buitenboys      4-3   (2-0)

 

Verleden week begonnen wij niet goed aan het nieuwe seizoen. In Laren verloren wij met 3-1!

Maar “als” je de kansen benut had het ook 3-5 kunnen worden…ALS…..

Rob en Hans hebben de reclamebordjes in onze kantine weer op orde gebracht en het is een goede zaak dat Hans er elk seizoen in slaagt om nieuwe bal sponsoren aan te trekken! Klasse Hans!

 

Het was gezellig druk op Sportpark Crailoo en onder regenachtige omstandigheden liet arbiter Dévinio Juninck uit Hilversum om 2 uur af trappen. Vanaf de aftrap viel de FC sterk aan en al in de 8e min. schoot aanvoerder Rick v.d. Velden de bal strak tegen de touwen:1-0.

Maar onze gasten uit Almere counterde snel uit en onze keeper Joffrey de Beer keerde knap een inzet van Rowdy Moorman ..Niet veel later veerden wij weer op, want Nourdin Bourazma schoot snoeihard op de goal maar doelman Rick van Dekken roste de bal fraai uit zijn doel. Niet veel later zien wij dat onze spits Jeroen Harsevoort vanaf de middenlijn de bal fraai over de te ver uitgelopen keeper schoot…

Helaas de bal ging rakelings naast! Het spel golfde op en neer en de hard werkende Djoey Dorresteijn ging mee naar voren en werd op maat aangespeeld..helaas verzuimde Djoey om deze 100 % kans te verzilveren.

Maar FC Hilversum had het beste van het spel en over links ging Gerrit Snijders goed door en schoot de ruststand op 2-0! Maar gezien de gemiste kansen zou 5-0 normaal zijn geweest!

 

Ook in het 2e bedrijf zagen wij een aantrekkelijke pot voetbal. De super snelle Steffi Kovachev liep iedereen er uit en schoot fraai de stand op 3-0. Onze lady speaker Ans v.d. Heuvel had het druk vandaag!

Maar ook nu probeerde Buitenboys via de counter terug te komen maar onze keeper toonde zijn vorm en voorkwam weer een tegentreffer...Maar de Groen Witten bleven druk houden en de mooiste goal viel in de 60e min. want Jeroen Harsevoort nam uit een voorzet de bal vol op zijn “slof” en schoot zo de stand op 4-0.

 

Onze trainers Ferry en Richard gingen er vanuit dat de buit binnen was en brachten drie wissels in!

Nou dat brak de FC goed op want daarna was de organisatie weg en Buitenboys kreeg veel te veel ruimte om aan te vallen. En binnen 15 minuten scoorden zij via Wouter Hagen 4-1, Rowdy Moorman 4-2 en Tim van Leerdam 4-3. Gelukkig toonde onze keeper zijn goede vorm en voorkwam met zijn optreden vlak voor tijd nog de gelijkmaker! Dat was billen knijpen op de bank en op de tribune!

Gelukkig hielden wij stand en winnen gezien het vertoonde spel over 90 minuten gezien verdiend met 4-3 van een moedig spelend Buitenboys!

 

Scheidsrechter Devinio Juninck was vanmiddag de beste man van het veld. Zijn manier van fluiten dwingt respect af en daardoor bleef het een sportieve wedstrijd! Bestrafte bij ons Dave Huijmans en bij Buitenboys werden Faizel MacDonald (oud FC speler) en Rowdy Moorman bestraft met een gele kaart! 

 

De 3e helft was erg gezellig, in een bomvolle kantine, zong iedereen mee met zanger Han Holland!

En in de bestuurskamer werd onder het genot van een drankje en een hapje nog even gezellig nagezeten met de scheids en bestuursleden van Buitenboys…

 

Balsponsor vandaag Hoofdsponsor Eetcafé ‘t Pandje (Manolo en Desiré waren ook aanwezig)

 

Opstelling: Joffrey de Beer, Quinton Bhagwandin ( Jimmy Floor) Appie Arraiss, Joel v.d. Heuvel, Dave Huijmans, Djoey Dorresteijn (Elroy Pappot) Rick v.d. Velden, Nourdin Bourazma (Jasper v.d. Heuvel) Gerrit Snijders, Jeroen Harsevoort en Steffi Kovachev..

 

Overige uitslagen:

Altius                – Laren ‘99        0-5

VVZ ‘49 – TOV               5-4

Odysseus ‘91    – ‘t Gooi            0-1

AH ‘78              – Olympia ‘25    0-4

CJVV                – DOSC            4-0

Baarn               – Hees              0-5

 

zaterdag 5 oktober a.s. spelen wij  op Sportpark DOSC, Willem Arntszlaan 96, 3734 EJ Den Dolder.

Aftrap 14:30 uur...Komt allen mee om onze spelers aan te moedigen!

 

Ons 2e elftal van Fred Posthuma en Appie Veer wonnen thuis met 6-2 van Muiderberg 3! Klasse mannen!

 

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!