FC Hilversum wint in Amersfoort met 2-1 van een goed spelend CJVV ...

23 november 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

CJVV – FC Hilversum  1 – 2  (0 – 1)

Dat weekje rust heeft de FC goed gedaan..Want Mark en Richard kunnen bijna weer beschikken over een complete selectie en op Sportpark Vermeerkwartier spelen wij tegen de nummer 2 van de rang lijst.

Nadat de pupil van de week er als eerste in slaagde om onze keeper Pascal Doest te passeren werd er even later afgetrapt. Het talrijke publiek zag onder leiding van scheidsrechter Adriaan Bax uit Huizen een aantrek-kelijke wedstrijd. Beiden speelden vol op de aanval en het spel golfde op en neer.

CJVV viel sterk aan en Lucas Seignette ging goed door, en gelukkig voor ons, schoot hij de bal via de lat over...Maar ook de FC liep lekker te ballen en onze supersnelle Quinton Bhagwandin werd op maat aangespeeld door Jeroen Harsevoort en met een fraai schot verschalkte Quinton keeper Timo Greveling

en schiet FC Hilversum op 0-1...Goede zaak om te zien hoeveel meegereisde supporters liepen te juichen! Mede door goed keeperswerk van Pascal Doest, voorkwam met zijn optreden een paar doelpunten, maar het spel ging verder en vlak voor rust stopt Pascal Doest stijlvol een vrije trap van CJVV speler Niels Dunsbergen. En na 45 minuten ging men aan de thee...ruststand 0-1...

Ook na rust een aantrekkelijke wedstrijd. Onze gastheren stroopten de mouwen op en de FC werd regel-matig terug gedrongen en in 55e min. schoot CJVV spits Chris van Dasselaar de bal onhoudbaar voor Pascal binnen: 1-1. Maar niet veel later snelde Quinton weer langs zijn man en helaas belande zijn inzet niet in het doel maar de paal stond in de weg..Beide keepers toonden hun vorm want zij ranselde menige schoten uit hun doel! De trainers brachten verse krachten en het spel ging verder.

Maar in de 80e min. vielen de Groen Witten aan en na een mooie combinatie schiet onze aanvoerder Ricky v.d. Velden FC Hilversum op 1-2. De slotfase was bijzonder spannend en CJVV probeerde van alles om weer op gelijke hoogte te komen maar de hechte FC defensie gaf geen krimp en pakken wij vrij gelukkig de overwinning op een goed spelend CJVV. Mannen gefeliciteerd! Prima gespeeld!

Tijdens deze sportieve ontmoeting kende arbiter Bax weinig problemen. Floot een goede wedstrijd en trok 1 keer geel en wel voor CJVV speler Sven Rozendal…

Door deze belangrijke overwinning staan wij samen met Hees na 9 wedstrijden en met 21 punten op 1 en 2.

Hees heeft +30 en wij + 24…

Opstelling: Doest, Muis, Dorresteijn, Bhagwandin, Bourazma, v.d. Velden, de Ruiter, v.d. Heuvel, Arraiss, Harsevoort (Floor)  el Mazouji (Snijders)

a.s. zaterdag spelen wij op Sportpark Crailoo tegen AH’78 uit Huizen..Aftrap 14:00 uur.

Het 2e elftal speelt thuis om 11:30 uur tegen FC Almere 2

FC Hilversum 2 verloor kansloos met 1-9 van koploper De Zuidvogels 3..