Sponsors

3e Beker wedstrijd 14-09: FC Hilversum – vv NVC 9-1 (4-0)

FC Hilversum 1

9 - 1

NVC 1

Competitie

Groep 2 13

Datum

14 september 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Jeroen Harsevoort met vijf doelpunten man off the match!

 

Vandaag alweer de laatste beker ronde, de Groen Witten staan na twee wedstrijden en met zes punten op de 1e plaats. Een gelijk spel is al voldoende om door te gaan naar de volgende speel ronde!

Maar onze trainers Ferry en Richard denken daar toch anders over en verwachten van hun team 100 % inzet en de volle winst om door te gaan naar de 2e speelronde!! 

 

Maar vooraf werd onze lady speaker Ans van den Heuvel in het zonnetje gezet en toe gesproken door Hans Offringa...Ans werd gisteren 85 jaar en onze Vera Lynn roept al veertig jaar om bij FC Hilversum! Klasse Ans!

Ans ontving uit handen van onze aanvoerder Rick v.d. Velden een mooie bos bloemen!

 

Het was gezellig druk op Sportpark Crailoo en onder ideale weersomstandigheden liet arbiter Leon Beumer uit Bussum om 2 uur aftrappen...De Groen Witten vielen sterk aan en onze gasten uit Naarden keken al gauw tegen een achterstand aan...want Jimmy Floor scoorde fraai de 1-0 en 2-0. NVC kwam bijna niet voor de goal van onze keeper Joffrey de Beer..en de FC scoorde er rustig op los, en via twee treffers van Jeroen Harsevoort werd de ruststand bepaald op 4-0.

 

Ook na de thee verdienen de elf van trainer Frank Spermon een compliment...bleven normaal ballen en gaven naar vermogen partij...en Daan Schuurmans schoot vlak na rust NVC terug in de wedstrijd. 4-1.

Maar de FC verhoogde het tempo en met vlotte combinaties vielen de Groen witten aan en via doelpunten van Gerrit Snijders 5-1, Djoey Dorreseijn 6-1, en nog drie fraaie treffers van Jeroen Harsevoort werd de eindstand bepaald op 9-1…Klasse mannen, goed gespeeld en wij plaatsen ons voor de 2e bekerronde!

 

Scheidsrechter Beumer kende weinig problemen en floot een goede wedstrijd..Gaf bij ons geel aan Steffi Kovachev en bij NVC werd Mike van Garderen genoteerd.

 

Opstelling: Joffrey de Beer, Jasper v.d. Heuvel ( Joey Zieltjens) Bradley Muis, Ricky de Ruiter, Steffi Kovachev ( Keven Alvarez) Djoey Dorresteijn, Rick v.d. Velden, Gerrit Snijders, Oussama el Hannasi, Jeroen Harsevoort, Jimmy Floor (Quinton Bhagwandin)   

 

De 2e wedstrijd: FC Weesp – OSO  3-3.

 

Eindstand:        

1. FC Hilversum  3 –  9  16 – 2

2. FC Weesp        3 – 4  7 –  6

3. NVC                 3 – 3   6 – 14

4. OSO                3 – 1   5 – 12

 

Ons 2e elftal won ook op Sportpark Crailoo met 7-2, de bekerwedstrijd, tegen sc ‘t Gooi 2 !

Goed gespeeld mannen..op doelsaldo door naar de 2e bekerronde?

Arbiter Bob Luza floot goed en hield de kaarten op zak! 

 

Zaterdag 21 september a.s. start de competitie seizoen 2019 – 2020.

vv Laren ‘99 – FC Hilversum  aftrap 14:30 uur. Sportpark Laarder Engh, Schuilkelderpad 2, 1251 SC Laren!

Scheidsrechter A. Bax uit Huizen..

 

AS ‘80 2 – FC Hilversum 2         aftrap 15:00 uur  Sportpark Klein Brandt 1, 1312 JW ALMERE

 

Wij wensen jullie veel succes!

 

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!