Zaterdag 1 juni: Voor FC Hilversum zit het seizoen er op!

2e klasse/3e klasse 2) Wedstrijd B 2B/3C+D

Accommodatie

Onbekend

Vv TOV 1 – FC Hilversum 1  2-0  (0-0) TOV plaatst zich voor de volgende ronde!

Vanmiddag waren wij op Sportpark Ter Eem in Baarn te gast bij TOV. (nummer 12 2e klasse B)

Het was gezellig druk rondom het hoofdveld...De wedstrijd begon 20 minuten later daar de beslissings-wedstrijd van het 2e elftal was uitgelopen. Wasmeer 2 won, na de strafschoppenserie, van TOV 2..

Voor de aftrap werd 1 minuut stilte in acht genomen n.a.v., het overlijden van de vader van TOV speler

Dave de Hoog...

Arbiter Peter Beudeker uit Krommenie liet 20 minuten later op het kunst grasveld aftrappen..

Beide teams speelden op de aanval en waren tot aan de rust aan elkaar gewaagd

We zagen dat beide keepers, Giordano v.d. Pol van de FC en Tim van Loon van TOV, zich niet lieten verrassen...Het publiek en de spelers hadden last van het warme weer en de scheids laste voor en na rust drank pauzes in! En na 45 minuten ging de rust in met de brilstand 0-0…

Vlak na de thee kwam TOV, via een fraaie treffer van Rutger v.d. Molen, op voorsprong 1-0.

Helaas raakte onze keeper Giordano weer geblesseerd aan zijn schouder en kon niet verder spelen.

Pascal Doest werd ingezet en moest vlak achter elkaar een paar keer zijn kunne tonen en roste stijlvol een aantal schoten uit zijn doel. De Groen Witten probeerden om terug te komen in de wedstrijd..maar Samet Sukus, Tonnie Cusell en Rosco Cyrus waren niet gelukkig met hun acties op de goal van TOV.

Beide trainers brachten verse krachten in en het spel golfde op en neer…

FC Hilversum wist vanmiddag niet te scoren, Samet Sukus miste nog een 100% kans en schoten van onze aanvallers gingen naast of over...TOV viel in de slotfase aan en na een mooie aanval zag TOV speler Rutger v.d. Molen, dat onze keeper te ver voor zijn goal stond, en met een fraaie lob scoorde hij zijn tweede treffer en bepaalde zo de eindstand op 2-0. De FC was beslist niet minder...maar te veel kansen werden niet benut!

Betekend dat wij zijn uitgespeeld en TOV plaatst zich voor de tweede ronde!

Al met al een seizoen met twee gezichten..Tot aan de winterstop speelden wij de “pannen van het dak” en daarna vielen wij, mede door blessures en schorsingen, sterk terug maar eindigde wij als nog op de derde plaats! Vandaag misten wij onze spits Jerraynell v.d. Pol en smaakmaker Romario Sabajo!

Het arbitrale trio had weinig moeite met deze sportieve wedstrijd. De scheids trok vanmiddag vier keer geel!

Bij TOV werd Rens van Dinther genoteerd.

Bij FC Hilversum kregen Appie Arraiss, Samet Sukus en Fatih Yildirim een gele kaart!

Het was vandaag ook de laatste wedstrijd van onze trainer Karel Bonsink, verzorger Kay de Wolf en een aantal spelers die elders gaan ballen..Karel gaat ons na 18 jaar verlaten, en gaat met voetbal pensioen..

De club en spelers hebben Karel vorige week al verwent…

Richard Tit verving de laatste tijd Karel als hoofdtrainer...Richard bedankt!

En wij wensen Karel en de spelers die ons gaan verlaten al het goede toe voor de naaste toekomst!

Zijn zoon Tony Bonsink heeft 17 jaar in ons keurkorps gespeeld! Tony het ga je goed!