Sponsors

1e KO bekerronde: FC Hilversum 1 – vv Hooglanderveen 1 2 – 3

FC Hilversum 1

2 - 3

Hooglanderveen 1

Competitie

Groep 3 1e KO ronde groep 3

Datum

23 oktober 2018 20:00

Accommodatie

Onbekend

Dinsdag 23 oktober 1e KO bekerronde:

FC Hilversum 1 – vv Hooglanderveen 1     2 – 3    (1  –1)

 

Onze gasten spelen op zondag in de 2e klasse en verloren zondag jl. met 2-0 van koploper SDZ. uit Amsterdam. SDZ wordt getraind door oud FC Hilversum trainer Kai Meeuwisse.

Ondanks de Champions leaque wedstrijden o.a. Ajax – Benfica was het gezellig druk op Sportpark Crailoo!

Om 20:00 uur liet scheidsrechter Maikel Breedijk uit Renswoude aftrappen. Wij zagen een gelijk opgaande wedstrijd en na een mooie combinatie tussen Dave Huijmans en Quinton Bhagwandin schoot Quinton onhoudbaar de stand op 1-0. Maar onze gasten kwamen goed terug en Laslo Duister schoot de bal hard langs doelman Justin Sackers binnen: 1-1..Maar de FC kreeg niet veel later weer een 100 % kans..Quinton goed aangespeeld had de 2-1 moeten maken, helaas stuitte de bal op, en het schot ging nu hoog over! Ruststand derhalve 1-1.

 

Tijdens de 2e helft golfde het spel op en neer maar onze gasten waren iets slimmer voor de goal dan wij en via doelpunten van Jason Elbracht en Brian Schimmel kwamen zij op 1-3. Maar vlak voor tijd schoot Dylan Looman de eindstand op 2-3.  Betekend dat wij zijn uitgeschakeld!

Al met al een nuttige wedstrijd richting a.s. zaterdag in Vleuten tegen DESTO.

 

Arbiter Maikel Breedijk hield niet van commentaar op zijn fluiten...en gaf geel aan Dave Huijmans, Quinton Bhagwandin en Fatih Yildirim.  Bij onze gasten werd Laslo Duister genoteerd.

 

Daarna zagen wij in de kantine onder het genot van een drankje Ajax met 1-0 winnen van Benfica..Klasse!

 

Joop Snelling Berg..

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!