FC Hilversum toont veerkracht en slaat in de 2e helft toe!

29 september 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Amstelveen/Heemraad 1 – FC Hilversum 1 1-3 (1-0)

Tijdens de warming-up haakte onze doelman Giordano v.d. Pol met een blessure af. Gezien ook Pascal Doest niet inzetbaar was werd Justin Sackers vanuit Naarden “ingevlogen” Justin stond tegen NVC 2 onder de lat (2-2) maar was gelukkig op tijd in Amstelveen en kan terug zien op een goede wedstrijd!

Toen scheidsrechter Theo Blommesteijn uit Zwanenburg af liet trappen zaten er meer Hilversummers op de tribune dan eigen publiek! Al gauw bleek dat onze aanvallers een moeilijke middag zouden krijgen.

Keer op keer werden Rosco, Quinton, Tonnie en Alain te stevig aangepakt...en de scheids onderbrak herhaaldelijk het spel, floot voor rust, ruim 30 keer voor een overtreding!?! Dat betekende dat wij een vervelende pot voetbal zagen ! Nadat wij een paar kansjes kregen, viel Amstelveen aan en onze laatste man Abdel Arraiss (prima gespeeld Appie) kopte de bal ongelukkig weg en aanvaller Furgei Fabies kreeg de gelegenheid om de bal onhoudbaar langs Justin Sackers binnen te schieten 1-0,

Vanaf dat moment vielen de Groen Witten massaal aan maar de boomlange keeper Mike Lesmeister roste fraai een aantal ballen uit zijn doel..Rust 1-0.

Ook in de 2e helft werd het spel veel te veel onderbroken door te stevige overtredingen en trok de scheids de ene na de andere gele kaart.. Maar in de 65e minuut maakte Alain Zaandam ook een domme overtreding en werd met met rood weggestuurd. FC Hilversum met 10 man verder bleef de bovenliggende partij en het spel ging verder en nadat de keeper nog een aantal reddingen had verricht glipte Quinton Bhagwandin over links langs zijn man en speelde op maar Rosco Cyrus aan en Rosco scoorde dik verdiend de gelijkmaker binnen: 1-1. 2 minuten later was het weer bingo want opnieuw liep Quinton zijn man voorbij en nu speelde hij Tonnie Cusell op maat aan en schoot de stand op 1-2 Wat een vreugde op de bank en langs de lijn!

Maar de koek was nog niet op want Dave Huijmans speelde op maat de bal naar Rosco Cyrus en Rosco schoot strak de eindstand op 1-3.

Gefeliciteerd mannen jullie hebben veerkracht getoond en waren voetballend veel beter dan Amstelveen!

Scheidsrechter Blommesteijn floot vanmiddag zijn fluitje bijna stuk maar had het soms moeilijk met al dat gelul en de vele overtredingen die op het veld werden gemaakt. .

Bij Amstelveen werden Kevin Boelsma, William Boakye, Sven Boelsma en Ricardo Koopman genoteerd.

Bij ons liep Fatih Yildirim tegen geel aan en kreeg Alain Zaamdam een rode kaart.

Al met al een matige pot voetbal gezien..maar voor een goede wedstrijd heb je twee teams nodig die willen ballen..Amstelveen vergat te voetballen! En dat is verdomde jammer voor de toeschouwers !

Robinhood – OSM ‘75 0-2

zaterdag a.s. op Sportpark Crailoo de derby FC Hilversum – Altius, Aftrap 14:00 uur.