Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – sv Amstelveen/H 1  4-1   (0-1)

Vorige week waaide je met wind kracht 8 uit je jas...en vandaag scheen de zon en de temperatuur was + 12 graden...Kortom moedertje natuur verrast ons wekelijks!

Voor de aftrap werd op gepaste wijze 1 minuut stilte in acht genomen na het overlijden van onze sportvriend en oud speler Joop van Wettum. Joop is 84 jaar geworden en was 72 jaar lid van FC Hilversum..

Scheidsrechter Adriaan Bax uit Huizen liet daarna aftrappen. Onze gasten hebben zich na een matige start goed herstelt en wonnen vorige week met 4-1 van Laren ‘99..En ook vanmiddag speelden zij voor rust met 100 % inzet en kwamen via Reshad Haidari halverwege de eerste helft op 0-1.

De Groen Witten kregen ook reële kansen maar Jerraynell v.d. Pol, Dave Huijmans, Rosco Cyrus en Tonnie Cusell waren niet gelukkig met hun acties richting doelman Mike Lesmeister.

Paal, lat en de keeper zaten in de weg..en na 45 minuten werd er gerust met een stand van 0-1..

Maar in het 2ebedrijf trok de FC onder aanvoering van de goed spelende Tony Bonsink het spel naar zich toe. Wij zagen de ene na de andere aanval en uit een pass van Quinton Bhagwandin schoot Tonnie Cusell de gelijkmaker binnen 1-1.  Amstelveen werd veelal op eigen helft terug gedrongen en na een mooie aanval schoot de fysiek sterke Stanley Tailor de stand op 2-1. Onze lady speaker, Ans v.d. Heuvel zat net weer, toen zij weer aan de bak moest want Rosco liep zijn man voorbij en schoot de stand op 3-1.

Amstelveen probeerde de bakens te verzetten en gingen vol de duels in, soms te hard, maar de mannen van Karel Bonsink speelden geroutineerd de wedstrijd uit en vlak voor tijd bepaalde Tonnie Cusell met een fraaie treffer de eindstand op 4-1. Mannen prima gespeeld..gefeliciteerd met deze dik verdiende overwinning!

Scheidsrechter Bax leidde deze sportieve wedstrijd bekwaam en bestrafte vanmiddag vijf spelers met een gele kaart. Bij ons werd Appie Arraiss genoteerd.

Bij Amstelveen werden Donker, Lechkar, Fabies en Trustfull bestraft!

Al met al hebben wij ons op Sportpark Crailoo niet verveeld!

Volgende week spelen wij in Almere de inhaal wedstrijd tegen Buitenboys  aftrap 15:15 uur.