FC Hilversum toont veer kracht en brengt OSM een grote nederlaag toe!

24 november 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – OSM ‘75 1  9-0    (4-0)

Na de smadelijke nederlaag tegen Maarssen heeft FC Hilversum zich vandaag uitstekend herpakt!

Want vanaf de aftrap zien wij een goed spelend FC en onze gasten uit Maarssen werden herhaaldelijk op eigen helft vastgezet. Al na 2 minuten schiet onze spits Jerraynell v.d. Pol de stand op 1-0.

Kortom ondanks het koude weer was het spel van de Groen Witten hartverwarmend!

Helaas viel in de 15emin. Stefan Kovachev uit met een sleutelbeen blessure en Stefan werd vervangen door Fernando Piqué...Het spel ging verder en de Groen Witten vielen sterk aan en uit de rebound schiet Jerraynell v.d. Pol zijn 2etreffer binnen: 2-0. Onze gasten probeerden de bakens te verzetten maar liepen rond de 16 bij ons vast op de hechte verdediging met Richard Dirven als laatste man.

In de 30emin. zagen wij weer een mooie aanval over diverse schijven en Fernando Piqué liet keeper Richard Brilleman kansloos en schoot de stand op 3-0. En vlak voor de rust een mooie loop actie van Steyn Ploeg en uit zijn pass schoot Jerraynell v.d. Pol zijn derde doelpunt binnen, dus een heuse HATTRICK, en bepaalde zo de ruststand op 4-0.\

Ook in het 2ebedrijf f dicteerde FC Hilversum de wedstrijd. En in de 50 ste min. ging Alain Zaandam goed

door en bracht de stand op 5-0. Niet veel later viel aanvoerder Tony Bonsink geblesseerd uit en Dave Huijmans was zijn vervanger. De FC bleef fris en fruitig ballen en ja hoor onze spits werd op maat aange-speeld en schoot de stand op 6-0. De wedstrijd was gespeeld en onze gasten kwamen bijna niet meer voor de goal van onze doelman Giordano v.d. Pol. ..De FC ging onverdroten door en op het middenveld speelde Romario Sabajo een goede wedstrijd en zijn passes kwamen altijd op maat aan.

In de 80 ste min. snelde over links de super snelle Rosco Cuyrus goed door en roste onhoudbaar de stand op 7-0. Onze lady speaker Ans v.d. Heuvel had het druk vanmiddag met het bedienen van het scorebord.

Het leek wel prijs schieten want even later werd Dave Huijmand in stelling gebracht en met een prachtig schot roste hij de bal in de kruising 8-0..Steyn Ploeg dacht dat kan ijk ook maar zijn schot teisterde de lat.

En vlak voor tijd schoot Jerraynell v.d. Pol zijn vijfde treffer binnen en bepaalde zo de eindstand op 9-0.

Heren onze complimenten voor het vertoonde spel en de mooie doelpunten!

Wij wensen Stefan sterkte en beterschap!

Scheidsrechter Harvey Mac-Intosh uit Almere floot een goede wedstrijd. Had alles in de gaten en mede door zijn optreden zagen wij dan ook een sportieve wedstrijd.. Wegens spel bederf kreeg bij ons Tony Bonsink een gele kaart. Jammer dat je niet wekelijks zo’n scheids treft!

Sponsor wedstrijd bal waren vanmiddag :

Good Old Joop van Wettum (84 jaar) en Café Geer van Amstel – Hilversum.

Maarssen         – Buitenboys    3-0

Ons 2eelftal speelde in Mijdrecht tegen Argon 7 en heeft met 1-6 gewonnen! Gefeliciteerd!

Volgende week spelen wij in Nieuwer Ter Aa tegen NITA  aftrap 14:30 uur.