Sponsors

FC Hilversum laat zich niet verrassen en slaat in de slot fase toe!

FC Hilversum 1

2 - 1

Buitenboys sc. 1

Competitie

3e klasse C

Datum

3 november 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – sc Buitenboys 1   2-1  (0-1)

 

Onder ideale weersomstandigheden werd er onder leiding van arbiter Bax uit Huizen om 2 uur afgetrapt.

Vandaag de zevende wedstrijd en wil je mee blijven doen voor de eerste periode titel moet je vandaag winnen van Buitenboys. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan want hoofd trainer Patrick Bal komt met zijn team niet voor de mooie natuur naar Sportpark Crailoo en gezien de vorige wedstrijden moet je goed aan de bak om de punten van hun af te pakken! Maar al gauw zagen wij dat zij met veel mensen achter de bal speelden en via counters uit te breken. Betekend dat het een drukke boel was rondom de 16 van doelman Rick van Dekken.

Desondanks viel FC Hilversum sterk aan en al vroeg werd onze intercity Quinton Bhagwandin onreglemen-tair afgestopt..en kregen wij een vrije trap mee. Helaas schoot onze specialist Dave Huijmans de bal rake-lings via de deklat over. Daarna zagen wij dat beiden kansen kregen om de score te openen, maar de goede keepers, paal en lat stonden in de weg. De snelle Giovanni Kasanwirjo was een handenbinder maar Fatih Yildirim won bijna alle duels..Helaas raakte onze doelman Giordano v.d. Pol bij een onschuldige botsing geblesseerd, maar de spons van Kay de Wolf hielp en Giordano speelde gelukkig verder. Maar vlak voor de thee counterde onze gasten snel uit en Rowdy Moorman ontliep de buiten spel val en schoot tegen de verhouding in Buitenboys op 0-1… Rust 0-1.

 

Tijdens de thee werden onze spelers door coach Karel Bonsink toegesproken en wij zagen in het 2e deel van deze spannende wedstrijd dat de FC de boven liggende partij was.Helaas bleef Giordano achter in de kleed kamer en Pascal Doest nam zijn plaats onder de lat over. Pascal moest meteen aan de bak maar pakte stijlvol een hoge bal uit de lucht,...Het spel ging verder en zagen wij weer een vrije trap van Dave naast gaan maar de derde keer was het BINGO: Vanaf rand 16 krulde Dave Huijmans de bal fraai in de kruising.

Wat een klasse goal! En onze lady speaker Ans v.d. Heuvel kon aan het werk en zette de stand op 1-1.

 

Beide trainers brachten verse krachten in en Karel Bonsink bracht extra aanvallers in en gooide alles op de aanval!  De toeschouwers zagen nu de ene na de andere aanval richting de Buitenboys doelman.

Maar schoten en kopballen op de goal waren een prooi voor de goede keeper en hij werd wederom gehol-pen door paal en lat!  Kortom de bal wilde er niet in...Maar de Groen Witten vielen in de slot fase massaal aan en ja hoor….een voorzet van rechts werd door Stanley Tailor terug gekopt op de inkomende Jerraynell v.d. Pol en onze spits kopte FC Hilversum naar de dikverdiende 2-1 overwinning!

Mooie aanval en doeltreffend afgerond! Klasse mannen!  .

 

Scheidsrechter Bax floot een prima wedstrijd. Hield het kort en mede daardoor bleef het een sportieve wedstrijd,. Bij ons werden aanvoerder Tony Bonsink en Arthur Khalimkhoev bestraft met een gele kaart. .

Bij Buitenboys werden Joey Wierstra en Denzel Boodie genoteerd.

 

Volgende week zijn wij vrij...beker & inhaal..

zaterdag 17 november spelen wij in en tegen Maarssen! Dat wordt een spannende wedstrijd!

 

Balsponsors waren Café De Bult, Mosplein, Amsterdam Noord en Dhr. Ruud Schipper uit Bussum.

 

Overige uitslagen:

Altius               – Maarssen       0-2

NITA                – Olympia ‘25    1-0

AH ‘78              – CTO ‘70         3-1

DESTO            – Robinhood      4-1

OSM ‘75           – Laren ‘99       2-5

Kockengen       – Amstelveen    1-1

 

Het 2e elftal van coach Fred Posthuma won thuis met 5-1 van De Vecht 2...Klasse mannen!

 

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!