Onbekend

FC Hilversum – Kockengen       4-1  (1-1)

Ondanks de regen van afgelopen nacht lag de grasmat op Sportpark Crailoo er strak bij.

Scheidsrechter Simon Schram uit Heerhugowaard liet om 2 uur aftrappen.

De wedstrijd was net begonnen en bij de eerste de beste aanval over rechts kopte onze spits Jerraynell v.d. Pol al in de 2e minuut de bal langs keeper Tim van Vliet. 1-0. Onze gasten kregen daarna een dot van een kans maar Samet Sukus voorkwam met zijn inzet op zeker de gelijkmaker. Maar onze gasten vielen sterk aan en Michel Zeldenrijk schoot de bal strak binnen en Kockengen was terug in de wedstrijd. 1-1.

Daarna werd de wedstrijd bal hoog over geschoten richting de parkeer plaats...Normaal wordt er dan een andere bal ingebracht! Maar wat bleek (ik heb dat nog nooit eerder meegemaakt) er waren geen reserve ballen in de dug-out aanwezig ???Gelukkig werd de bal snel opgehaald en de wedstrijd ging weer verder..

Daarna zagen wij tot aan de rust een slordige wedstrijd. Beiden teams leden veel balverlies en het tempo lag bedenkelijk laag..rust 1-1.

Tijdens de thee heeft coach Karel Bonsink zijn team ferm toegesproken en in het 2e bedrijf was de FC de boven liggende partij. En na een mooie aanval die liep via Stanley Tailor, Rosco Cyrus en Jerraynell v.d. Pol schiet onze spits zijn tweede treffer binnen: 2-1..De Groen Witten schakelden een tandje bij en de mee opgekomen Samet Sukus roste de bal onhoudbaar tegen de touwen: 3-1 Mooie treffer!

Kockengen probeerde met lange ballen naar voren om het tij te keren maar al die hoge ballen waren veelal een prooi voor onze laatste man Appie Arraiss. (Ging goed Appie)

De wedstrijd was gelopen en in de slot fase speelde over links Rosco Cyrus zijn man uit en schoot strak de eindstand op 4-1. Maar al met al hebben wij vanmiddag een matige pot voetbal gezien!

Maar wel een dikverdiende overwinning op een hardwerkend Kockengen !

De scheids was vanmiddag één van de betere óp Sportpark Crailoo en floot een goede wedstrijd.

Rustig en bekwaam!

Tijdens deze sportieve ontmoeting werd bij ons Samet Sukus genoteerd wegens spel bederf.

.

De sponsor van de wedstrijdbal waren vanmiddag onze lady speaker Ans v.d. Heuvel uit Bussum en

Bouwbedrijf van Nederend uit Hilversum…

Volgende week de laatste wedstrijd van 2018..

Op Sportpark Berenstein de plaatselijke TOPPER Olympia ‘25 – FC Hilversum  Aftrap 15:00 uur.