3e bekerwedstrijd FC Hilversum – Overamstel 5-0 (3-0)

Datum

15 september 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Na drie grote overwinningen op FC Weesp (11-1)  ASV ‘65 (1-14) en nu Overamstel (5-0)

Voor 30 doelpunten en 2 doelpunten  tegen en FC Hilversum door naar de 2e beker ronde.

Scheidsrechter George Meier uit Leusden liet om 14:00 uur aftrappen.

Coach Karel Bonsink wisselde ook vanmiddag volop en zodoende kwamen 14 spelers aan hun trekken.

Onder ideale weersomstandigheden en op een prachtig gemaaide grasmat zagen wij een sportieve beker wedstrijd. Vanaf de aftrap heeft de FC veel bal bezit en onze gasten uit Amsterdam werden regel matig op eigen helft terug gedrongen. Coach Karel Bonsink liet vandaag de 17 jarige Dylan Looman debuteren.

De keeper van Overamstel, Jim Beerepoot, voorkwam met zijn optreden over de gehele wedstrijd gezien op zeker vijf treffers. Maar in de 15e minuut was hij kansloos op een pegel van Fernando Piqué 1-0. Niet veel later schoot Rosco Cyrus de stand op 2-0. Onze keeper Pascal Doest had een makkelijke middag en vlak voor rust schiet Tonnie Cusell de ruststand op 3-0.

Ook na de thee golfde het spel meestal richting onze tegenstander en na een mooie combinatie schoot Jimmy Floor de 0-4 op het scorebord. De FC liet de teugels vieren en onze gaten braken een paar keer gevaarlijk uit maar Pascal liet zich niet verrassen en onze Intercity Rosco Cyrus snelde langs zijn man en schoot fraai de eindstand op 5-0. Mannen gefeliciteerd en op naar de volgende beker ronde!

Arbiter Meier leidde bekwaam en hield de kaarten op zak!