Onbekend

Seizoen 2018 – 2019 is weer begonnen.

Zoals gewoonlijk wordt er eerst gespeeld voor de West 1 districtsbeker.

Wij zijn ingedeeld in poule 34 groep 2 met FC Weesp, ASV’ ‘65 en Overamstel uit Amsterdam.

Vanaf 14 augustus zijn Karel Bonsink en Richard Lensen gestart met de training en ook hebben wij nu 2 oefenwedstrijden gespeeld. o.a. tegen vv Olde Veste uit Steenwijk (3-3) en 2-2 tegen Elinkwijk (za)

Kortom de Groen Witters zijn klaar gestoomd om aan te treden tegen FC Weesp.

Onder ideale weersomstandigheden en op een fraaie grasmat liet scheidsrechter Torres Mendoza uit Hilversum om 14:15 uur aftrappen. De Groen Witten van Karel Bonsink begonnen voortvarend want al in de 2eminuut schoot de super snelle Quinton Bhagwandin de stand op 1-0.

Al gauw bleek dat onze gasten een moeilijke middag tegemoet gingen. Want een goed spelend FC tikte de tegenpartij van de mat. De doelman van FC Weesp, Peter Oudshoorn had een moeilijke middag. Want via een hattrick van Rosco Cyrus en een benutte strafschop,  genomen door Fernando Pique, werd de ruststand bepaald op 5-0..

Maar ook in het 2ebedrijf leek het meer op een oefenwedstrijd, want de toeschouwers zagen dat FC Hilver-sum oppermachtig was en bleef...af en toe kregen onze gasten de ruimte om uit te breken maar zij liepen vast op de hechtte FC defensie en onze keeper Giordano v.d. Pol had een rustige middag, maar werd vlak na rust toch 1 keer, via een toegekende strafschop, gepasseerd. Want Rick v.d. Berg schoot vanaf 11 meter de stand op 5-1. Maar vanaf dat moment werd de wedstrijd uit gespeeld op de helft van Weesp.

En via Rosco (scoorde vanmiddag vijf keer) Romario Sabajo, Quinton, Cusell en Pique werd de eindstand bepaald op 11-1 Prima gespeeld mannen!.

Goede zaak dat Karel volop wisselde en de nieuwe spelers lieten zien dat zij goed kunnen ballen!

Arbiter J. Torres Mendoza uit Hilversum floot deze sportieve bekerwedstrijd goed en hield de kaarten op zak! En dat is een goede zaak!

Volgende week zaterdag spelen wij om 15:00 uur in Ankeveen tegen ASV ‘65…

2ebekerwedstrijd: sc Overamstel – ASV’65  5 – 0..