FC Hilversum verzuimd om Lopik voor rust op te rollen !

2e klasse/3e klasse 2) Wedstrijd F 2B/3C+D

9 juni 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

SV Lopik 1 – FC Hilversum 1   1-0         (0-0)

Na de zwaar bevochten 3-1 overwinning op Focus ‘07 reisden wij vol goede moet af richting Lopik.

De dubbeldekker van Wijdemeren Tours zat weer vol met enthousiaste spelers en supporters.

Na de vriendelijke ontvangst op het Gemeentelijk Sportpark van Lopik werd uitgekeken naar wat ons te wachten stond. Want bij Focus hadden wij al vernomen dat zij een fysiek sterke ploeg hebben..

Op een mooi gemaaid hoofdveld mocht de pupil van de week  zijn doelpuntje maken!

Daarna zagen ruim 400 toeschouwers onder leiding van arbiter Barrales uit Amsterdam dat FC Hilversum met fraaie combinaties aanviel en Lopik werd ver terug gedongen op eigen helft.

Onze aanvallers kregen voor rust een handvol kansen maar schoten op de paal een kopbal van Tonnie Cusell tegen de lat en een aantal reddingen van keeper Twan Schimmel en met heel veel geluk bleef het tot aan de thee 0-0. Maar ook Lopik kreeg een mooie kans maar de lob bal van spits Ardy de With ging rakelings langs de paal naast! Maar al met al moet FC Hilversum voor rust met 1-4 voor staan!

Dan is de wedstrijd bijne gelopen! Dus nu een ruststand van 0-0.

In het 2ebedrijf ging de strijd meer gelijk op en het spel golfde op en neer. Beide keepers kregen veel werk en zij kregen regelmatig applaus voor hun mooie reddingen. Beide trainers brachten verse krachten in..

Helaas trad de scheids onvoldoende op tegen het tijd rekken..te veel ballen in het veld en dat roept weer irritaties op...kortom de arbiter floot in het 2ebedrijf erg warrig en ging strooien met kaarten (totaal 12 keer).

Ook nu weer bleef de FC aanvallen maar er werd helaas niet gescoord. En dan bestaat de mogelijkheid dat deze dan meestal aan de andere kant binnen valt! En ja hoor want uit een snelle counter schoot de Lopik spits Ardy de With de bal hard op de goal...Giordano kon de bal niet klemmen en uit de rebound schoot hij zijn ploeg, tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong. De strijd werd feller en ook harder!

Dave Huijmans kreeg een aantal vrije trappen mee, maar 2x was de bal voor de keeper en 1x roste hij de bal tegen de kruising..Het zat ons niet mee vanmiddag..want de verlenging was O zo dicht bij..

Vooral de slotfase was bijzonder spannend ! De Groen Witten probeerden van alles om een doelpunt te maken maar na 95 minuten floot de man af en wint Lopik vrij gelukkig deze p/d wedstrijd met 1-0!

Volgende week spelen zij in Bussum de finale wedstrijd tegen BFC.

Maar zwaar teleurgesteld verlieten de Groen Witten het veld, maar pats racistische uitlatingen, richting onze spelers waren de oorzaak dat in een mum van tijd publiek het veld op kwam en zagen wij veel duw en trek-werk.  Verdomde jammer dat er mensen zijn die zich niet weten te beheersen…

Triest ook dat een scheidsrechter 12 keer een gele kaart toont aan spelers!?! .

Bij ons kregen Quinton Bhagwandin vlak voor tijd zijn 2ekaart en kon met rood vertrekken.

Ook Jerraynell v.d. Pol kreeg een rode kaart !?!

Verder was er geel voor Alain Zaandam, Dave Huijmans, Giordano v.d. Pol en Jimmy Floor.

Bij Lopik ook 2 keer, dus rood voor Jonathan Werrie en Davy Boon en was er geel voor Floor Manschot

Verdomde jammer dat wij geheel onnodig uitgeschakeld zijn en verder gaan in de 3eklasse!

Uitslag 2ewedstrijd: JOS/W – BFC  0-3.

a.s. zaterdag in Bussum BFC – Lopik...de FINALE...Aftrap 14:30 uur.

Ook wij reisden teleurgesteld terug naar Crailoo, maar Sandra had weer allerlei lekkers gemaakt en werd er nog lang gesproken over de kansen die de FC onbenut lieten!!

Al met al hebben wij het afgelopen seizoen veel voetbal plezier gehad…