FC Hilversum wint in Culemborg en plaatst zich voor de 2e speelronde! - FC Hilversum

Sponsors

FC Hilversum wint in Culemborg en plaatst zich voor de 2e speelronde!

Focus '07 1

1 - 1

FC Hilversum 1

Competitie

2e klasse/3e klasse 2) Wedstrijd C 2B/3C+D

Datum

2 juni 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Focus ‘07 – FC Hilversum, na 90 minuten 1-1 na 120 minuten 1-3   (1-1)

 

Met een volle Bus van Wijdemeren Tours vertrokken wij vanaf Crailoo richting Culemborg.

Echt ouderwets om met ze’n allen naar een uit wedstrijd te gaan! 

 

Voor de aftrap op Sportpark Parijsch werd 1 minuut stilte in acht genomen n.a.v. het overlijden van oud speler Leen Vermeulen. Leen heeft in de vorige eeuw ook jaren in het keurkorps van FC Hilversum gespeeld. Leen is 77 jaar geworden.

 

Om 14:35 uur liet arbiter Peter Haringsma uit Amersfoort aftrappen. Het talrijke publiek heeft een spannende wedstrijd gezien. Focus heeft een jonge enthousiaste ploeg en en hanteerden veelal de lange bal.

De Groen Witten van Karel Bonsink doen daar niet aan mee en hebben meer voetbal in huis.

Beide teams kregen reële kansen maar schoten van Joris van Santen werden een prooi voor uitblinker Giordano v.d. Pol Bij ons was Tonnie Cusell dicht bij de openingstreffer maar zijn inzet ging rakelings naast.

FC Hilversum was in het eerste part de boven liggende partij, maar kwam toch nog vrij gelukkig op voor-sprong want Focus verdediger Matti de Gram gleed een voorzet van Tonnie Cusell langs zijn eigen keeper binnen 0-1. Maar vlak voor de thee een mooie aanval over rechts van Focus en de bal werd fraai binnen geschoten door  Focus aanvaller Joris van Santen en bepaalde zo de ruststand  op 1-1.

 

Ook in het 2ebedrijf werd er met veel inzet gespeeld. Bij ons bewees doelman Giordano v.d. Pol zijn klasse door een strafschop, genomen door Hans Odijk, uit zijn doel te rossen! Het spel golfde op en neer en de Groen Witten werd luid aangemoedigd door de mee gereisde supporters ! Beiden teams kregen kansen maar na 90 minuten stond het nog steeds 1-1. Betekende 2x15 minuten verlenging  

 

Beide trainers brachten verse krachten in en nu kon je goed zien dat de geroutineerde spelers van de FC beter om konden gaan met de druk en mede door de goede conditie bleven zij goed combineren en daar hadden onze gastheren moeite mee! Maar het spel ging verder en ook bij Focus ging de bal op de stip toen Jimmy Floor binnen de 16 werd gevloerd. Onze specialist Dave Huijmans schoot de toegekende strafschop strak in de kruising; 1-2 Wat een vreugde op de bank,langs de lijn en op de tribune!

Trainer Raymond Graanoogst spoorde langs de lijn zijn spelers aan maar FC Hilversum liet zich niet meer verrassen en vlak voor tijd werd onze topscoorder Jerraynell v.d. Pol op maat aangespeeld door Jimmy Floor, en Jerraynell krulde de bal bijzonder fraai in de kruising en bepaalde zo de eindstand op 1-3…

En blijft Focus spelen in de 3eklasse!    Mannen gefeliciteerd met deze zwaar bevochten overwinning!

 

Maar wat een vreugde op Sportpark Parijsch...en in de kantine werd het feestje nog even voort gezet.

En de stemming zat er goed in toen wij weer terug reden naar Sportpark Crailoo!

 

Het arbitrale trio had het af en toe moeilijk want er werd met veel inzet gespeeld en wij zagen stevige duels om de bal en ook de verzorgers moesten aan de bak. Maar alles bleef binnen de grenzen!

De heer Haringsma trok vijf keer geel. Bij ons werden de Giordano en Jarrayneel v.d. Pol en Michael Thé genoteerd. En bij Focus was er geel voor van Soest en Keizer…

 

Wij zijn een ronde verder en spelen a.s. zaterdag uit tegen S.V. Lopik    Aftrap 14:30 uur.

Sportpark Lopik, Rolafweg Zuid1 A, 3411 ND LOPIK. 0348 – 550163.

 

Overige uitslagen p/d wedstrijden

VVZ ‘49– Lopik             0-7       VVZ ‘49 * CJVV * DESTO zijn uitgespeeld!

CJVV               – JOS/W           1-2.

BFC                 – DESTO          4-2

 

zaterdag 9 juni 2espeelronde:

Lopik                – FC Hilversum             –          aftrap 14:30 uur

JOS/W             – BFC                           –          aftrap 14:30 uur.

 

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!