De Groen Witten laten het publiek genieten met fraai spel en mooie doelpunten!

2 december 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – Cobu Boys 1   8 – 0   (2 – 0)

Voor de aftrap werd er 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van het overlijden van ons AOW lid Co van den Oosten. Co is 85 jaar geworden en ruim zestig jaar lid en vooral supporter van FC Hilversum geweest. Maar ook een man die altijd klaar stond om zijn mouwen op te stropen voor zijn club!

.

De Groen Witten van Karel Bonsink hebben zich vanmiddag goed gerevancheerd na de smadelijke neder-

laag verleden week in Almere tegen Waterwijk. Want Cobu Boys werd de gehele wedstrijd met goed voetbal aangepakt en de toeschouwers werden met acht doelpunten verwent.

Scheidsrechter Rafael Mirailles Agullo uit Heemskerk leidde deze sportieve ontmoeting goed.

FC Hilversum dicteerde de wedstrijd en binnen drie minuten schoot onze topscoorder Jerraynell v.d. Pol de bal al tegen het netje 1-0.(Mooie voorzet van Quinton Bhagwandin) Onze gasten uit Amersfoort kregen in de begin fase ook een paar kansen o.a. via v.d. Brom en Schmidt maar Giordano liet zich niet verrassen.

Maar daarna bepaalde de FC de wedstrijd en werden onze gasten veelal op eigen helft terug gedrongen.. Wij zagen de ene na de andere aanval richting doelman Wouter Duizendstra. Wij waren een aantal keren dicht bij de 2-0, de mooiste kans kreeg Abdel Arraiss, maar Appie schrok, en vergat uit te halen.

Maar onze spits Jerraynell v.d. Pol twijfelde niet en schoot de ruststand op 2-0.

In het 2e bedrijf was de wedstrijd binnen vijf minuten al gespeeld. Tonnie Cusell passeerde een paar man en schoot fraai de stand op 3-0. Niet veel later zagen wij de mooiste treffer...Yechi Wijk schoot al vallend de bal onhoudbaar tegen de touwen 4-0. Onze gasten probeerden met veel fysiek om terug te komen in de wedstrijd maar wij gaven achterin niets weg en bleef het bij proberen. Hun topscoorder, Patrick v.d. Brom, werd knap door onze laatste man Richard Dirven aan banden gelegd.

FC Hilversum ging goed door en via doelpunten van weer Yechi Wijk 5-0, Abdel Arraiss 6-0, via een strafschop Dave Huijmans 7-0 en onze spits Jerraynell v.d. Pol schoot de eindstand op 8-0,

Mannen gefeliciteerd..goed gespeeld..en geen kaarten..GA ZO DOOR!

Arbiter Mirailles Agullo kende weinig problemen, gaf geel, aan Cobu spelers Akcan en de Graaf..