Sponsors

Publiek heeft zich niet verveeld op Sportpark Crailoo!

FC Hilversum 1

1 - 1

Waterwijk asc 1

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

12 mei 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – asc Waterwijk 1  1-1  (0-1)

Onder ideale weersomstandigheden en op een prachtige grasmat hebben wij onder leiding van arbiter Gijs Nefkens uit Utrecht een redelijke wedstrijd gezien. De aanstaande kampioen uit Almere moet gezien zijn koppositie blijven winnen...want BFC heeft met nog drie wedstrijden te gaan vijf punten minder!

In Almere verloren wij met 3-1 en het zou een goede zaak zijn als de mannen van Karel Bonsink vanmiddag voor een verrassing kunnen zorgen. Vanaf de aftrap zagen wij een levendige wedstrijd.

 

Beiden teams hebben veel voetbal in huis en dat kwam het spel ten goede..Het spel golfde op en neer!

In de 15 e minuut kwam en onze gasten op voorsprong...want vanaf de rechter kant krulde Mike van Pareen de bal bij de 2epaal binnen.0-1. De Groen Witten zette een tandje bij en doelman Gianni Hermans moest diverse keren in actie komen. Maar schoten van Yechi Wijk, Dave Huijmans en Jerraynell v.d. Pol roste hij met verve uit zijn doel.  Maar in de 70 ste min. leek hij kansloos op een prachtige trap van Quinton Bhag-wandin...maar de bal stuitte via de binnen kant van de paal weer het veld in..en bleef het 0-1.

Vlak voor de thee bewees Giordano v.d. Pol zijn goede vorm want hij pareerde stijlvol een inzet van Jerry Osei...Ruststand derhalve 0-1.

 

Ook in het 2ebedrijf een aantrekkelijke pot voetbal. De Groen Witten waren veel aan de bal en met fraai positie spel en met mooie combinaties werden onze gasten onder druk gezet..

Maar schoten van onze aanvallers werden goed verwerkt door de doelman. Maar FC Hilversum bleef aan-vallen en ja hoor na een mooie aanval kwam de bal bij Yechi Wijk en Yechi schoot onhoudbaar de gelijk maker binnen.1-1 Wat een vreugde op het veld en langs de lijn! Dikverdiende treffer!

 

FC Hilversum rook de winst en viel massaal aan en kregen nog een paar scoringskansen maar de goede doelman liet zich niet verrassen en eindigt dit sportieve duel met een gelijk spel 1-1.

Mannen prima gespeeld..Wij hebben met ze’n allen een leuke pot voetbal gezien!

 

Scheidsrechter Nefkens floot prima maar had wel moeite met het commentaar van spelers over op zijn leiding en trok vier keer de gele kaart. Bij ons werden Dave Huijmans en Quinton Bhagwandin genoteerd.

En bij onze gasten was er geel voor Jimmy de Haas en Lynel Lemmert..

 

Tijdens de 3ehelft was het wachten op de uitslag van AH – BFC..

Daar de Bussummers met 1-0 hebben gewonnen kon de afgevaardigde van de KNVB, Rob Fabriek, zijn medailles in de tas houden..

zaterdag a.s. in Bussum de TOPPER BFC – Waterwijk...dan valt de beslissing en kan Rob Fabriek alsnog zijn werk afmaken! Tijdens de 3ehelft was het mede door onze gast vrouw Ellis en Hans en onder het genot van een drankje gezellig in de bestuurskamer van FC Hilversum.

 

De wedstrijd bal van hedenmiddag werd aangeboden door Joop van Wettum.

Joop (84 jaar) is oud speler van FC Hilversum..

 

Zaterdag a.s. spelen wij op Sportpark Drieburg in Amsterdam tegen De Meer...Aftrap 14:30 uur.

 

Uitslagen overige wedstrijden:

 

JOS/W             – De Meer        8-2

AH ‘78              – BFC               0-1

Olympia ‘25      – Nieuwland     1-8

Buitenboys       – Wartburgia     5-2

De Vecht          – Altius             2-2

NITA                 – Cobu Boys     4-1

 

Joop Snelling Berg.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!