Sponsors

FC Hilversum doet goede zaken in Loenen aan de Vecht!

Vecht de 1

0 - 4

FC Hilversum 1

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

10 februari 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

de Vecht 1  – FC Hilversum 1      0-4  (0-0)

Dit weekend zijn de Olympische Winterspelen in Zuid Korea begonnen, maar ook wordt in Nederland volop Carnaval gevierd..en voor ons vandaag de 14e speelronde.

Vandaag waren wij op Sportpark De Heul te gast bij v.v. de Vecht. Ondanks dat het koud was, zat de 65 + club heerlijk langs de lijn in het “zonnetje” Vorige week speelden onze gastheren met 1-1 gelijk tegen Almere Huizen ‘78.  Wij verloren geheel onnodig met 1-0 van het Amsterdamse Wartburgia..

Coach Karel Bonsink heeft goed getraind, en de boys zijn klaar gestoomd om de strijd aan te gaan met de Vecht. Maar Karel kan niet beschikken over de geschorste Tonnie Cusell.

Maar het is een goede zaak dat 3 basis spelers, na weken van blessure leed, weer inzetbaar zijn, o.a. Jerraynell v.d. Pol, Dave Huijmans en Rosco Cyrus. Goed gewerkt Kay de Wolf!

Vanaf de aftrap zagen wij onder leiding van Gerben Dorrestijn ui Abcoude, en op een zwaar bespeelbaar veld, een redelijke wedstrijd. De Vecht speelt met veel fysiek en de FC moet het hebben van positiespel en combinatie voetbal. Over de gehele wedstrijd gezien hebben de Groen Witten het betere van het spel gehad.

Voor rust zagen wij dat de beide keepers, Sander Klarenbeek van de Vecht en Giordano v.d. Pol een paar keer handelend optreden maar er werd niet gescoord en met de brilstand 0-0 ging men aan de thee.

In het 2e bedrijf bleven Hicham El Morabit en Alain Zaandam achter in de kleedkamer en zij werden prima

vervangen door Dave Huijmans en Jerraynell v.d. Pol. De FC zette een tandje bij en na een mooie aanval opende Jerraynell v.d. Pol de score 0-1. Niet veel later ging Dave Huijmans goed door en liet keeper Sander Klarenbeek kansloos 0-2. De Vecht probeerde met lange halen naar voren om terug te komen in de wedstrijd maar de FC defensie, onder leiding van Richard van Dirven, stond als een huis!

Beide trainers brachten verse krachten in. Karel wisselde Yechi Wijk voor “zoef de haas ”Quinton Bhag-wandin. De Groen Witten vielen sterk aan en over links snelde Rosco Cyrus langs zijn man en zijn assist bereikte op maat  Dave Huijmans en Dave schoot fraai de stand op 0-3.

De wedstrijd was gespeeld maar in de slotfase draaide de gretig spelende Jerraynell van de Pol goed weg van zijn opponent en schoot de eindstand op 0-4!.

Mannen onze complimenten jullie hebben zich uitstekend gerevancheerd!

En Karel Bonsink stak tevreden een sigaartje op ! En wij met zin naar de warme kantine…

Scheidsrechter Dorrestijn floot niet kinderachtig maar hield het kort.

FC Hilversum speler Yechi Wijk, kreeg geel wegens commentaar op zijn leiding,

 

Overige uitslagen:

Altius                – De Meer        4-2

Olympia ‘25      – Waterwijk       1-2

Wartburgia       – BFC              1-5

Buiten Boys     – AH ‘78           2-3

JOS/W/            – NITA              1-0

Nieuwland        – Cobu Boys    2-0

 

a.s. zaterdag op Sportpark Crailoo de plaatselijk derby tegen Olympia ‘25 ! aftrap 14:00 uur.

 

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!