Sponsors

FC Hilversum niet scherp genoeg voor de goal!

Waterwijk asc 1

3 - 1

FC Hilversum 1

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

25 november 2017 15:00

Accommodatie

Onbekend

Waterwijk 1 – FC Hilversum 1   3 – 1   (2 – 1)

Na de eclatante 6-0 overwinning op NITA en als bonus de 1e periodetitel reisden wij vol vertrouwen af naar Almere,. Wij waren op de hoogte dat Waterwijk een knappe ploeg, met scorend vermogen, heeft!

Om 15:05 liet arbiter Dam uit Waarland aftrappen. Onze gastheren kende een droomstart, want binnen vijf minuten, stond het al 1-0 voor Waterwijk. Want onze verdediger Ricky de Ruiter verzuimde het om de bal weg te rossen...nu speelde hij de bal in de blind terug op zijn keeper..maar niet Giordano maar de spits van Waterwijk, Mitch Vogel, was er als de kippen bij om zijn ploeg op voorsprong te schieten

1-0. Maar de Groen Witten toonden veerkracht en niet veel later schoot Quinton Bhagwandin de stand weer op gelijke hoogte 1-1. Het spel golfde op en neer en beide teams kregen scoringskansen.

Maar in de 35e min. counterde Waterwijk snel uit en Jelmer Bruijnes schoot zijn team op 2-1.

Maar wij kregen tot aan de rust drie mooie scoringskansen die helaas niet werden benut.

Arbiter Dam onthield ons ook nog een strafschop, want Rosco Cyrus werd binnen de 16 hard onderuit gelopen. Maar helaas wuifde de scheids het weg.. en met een stand van 2-1 ging men aan de thee.

 

Ook in het 2e bedrijf zagen wij een gelijk opgaande wedstrijd. Beide teams speelden vol op de aanval en lag het tempo van de wedstrijd vrij hoog. Beide keepers kregen veel werk. Onze aanvallers kregen ondanks hun zware dekking toch nog een paar keer de mogelijkheid om weer naast Waterwijk te komen. Maar Dave, Jerraynell en Rosco waren niet gelukkig met hun acties op de goal van Waterwijk.

 

Beide trainers brachten verse krachten in en het spel werd wat harder. Bij de duels om de bal ging men er stevig in, en daar is niets mis mee. Want het was beslist geen schoppartij. Maar de man trok heel snel de gele kaart! Helaas liep Samet Sukus tegen zijn 2e kaart aan en werd met rood weggestuurd. De FC gaf met 10 man goed partij en waren wij een paar keer dichtbij de 2-2 maar het liep anders want vlak voor tijd legde de warrig leidende arbiter na een lichte overtreding binnen de 16 bij ons wel de bal op de stip en vanaf 11 meter schoot Jimmy de Haas dit cadeautje binnen en bepaalde zo de eindstand op 3-1. Gezien de kansen was een stand van 4-4 ook normaal geweest.

Mannen niet getreurd, volgende week, meer succes!

 

De scheids gaf tijdens deze wedstrijd geel aan Richard Dirven, Alain Zaandam en 2x geel aan Samet Sukus. Bij Waterwijk werden Heeres, Verwer en de Haas genoteerd.

 

Langs deze weg feliciteren wij onze aanvoerder Tony Bonsink.

Want er was beschuit met muisjes! Zijn vrouw schonk Tony een prachtige zoon met de mooie naam Tyler! Veel geluk met de kleine!

 

Overige uitslagen:

Altius                – De Vecht       6-0                  

BFC                 – AH ‘78           7-0

Cobu Boys       – NITA              2-4

De Meer           – JOS/W.          0-6

Nieuwland        – Olympia ‘25   1-5

Wartburgia       – Buitenboys    1-3

 

zaterdag 2 december spelen wij thuis op Sportpark Crailoo tegen Cobu Boys  aftrap 14:00 uur.

Komt allen U zult zich niet vervelen!

 

Joop Snelling Berg.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!