Sponsors

Het was vandaag billen knijpen op Sportpark Crailoo!

FC Hilversum 1

3 - 3

JOS Watergraafsmeer 1

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

4 november 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – JOS/Watergraafsmeer 1      3 – 3      ( 1 – 2)

 

Vanaf de aftrap lieten de elf van trainer Richard Pel zien dat zij niet voor de mooie natuur naar Crailoo waren gekomen. Zij speelden met veel inzet en waren voor rust de boven liggende partij !

Wat niet weg neemt dat FC Hilversum binnen 15 min. 2 reële scoringskansen heeft gekregen!

In de 7e min. kopt onze spits Jerraynell v.d. Pol de bal via de paal naast en even later rost doelman Guus Bartholomé stijlvol een pegel van onze spits uit zijn doel. Maar daarna nam JOS het spel over en moest onze keeper Giordano diverse keren handelend op treden. Maar na 30 min. werd hun inzet beloond want Nick Ham schoot zijn team op voorsprong 0-1. De Groen Witten hadden moeite met het loopvermogen van de JOS spelers en mede door onze keeper bleef het lang 0-1. Maar in de 40e min. kwam de bal na een een fraaie FC aanval over diverse schijven bij Dave Huijmans die simpel de gelijkmaker binnen schoot. 1-1.

Helaas ging onze verdediger Ricky de Ruiter in de fout, trok binnen de 16 een JOS speler onderuit, en de bal ging op de stip en werd Ricky met rood weg gestuurd. De toegekende strafschop werd door JOS speler Rody Roos strak binnen geschoten. Ruststand 1-2.

 

Ook na de thee hebben wij ons niet verveeld. De Groen Witten kwamen beter in hun spel en kregen een paar mooie scoringskansen die helaas niet werden benut. Onze gasten uit Amsterdam counterden in de 60e min. gevaarlijk uit en Lucien Fraenk kopte de bal fraai bij de 2e paal binnen: 1-3.

 

Dat was schrikken...het ging steeds harder regenen en het werd donker...gelukkig zaten wij lekker droog op onze tribune en gelukkig beschikken wij ook over een prachtige lichtinstallatie en waren ook deze problemen weer opgelost!  Beide trainers brachten verse krachten in en wij met 10 man werden steeds sterker en de strijd om de bal werd wat harder. De scheids floot goed en bestrafte terecht spelers die in de fout gingen.

Het spel golfde op en neer en in de 70e min. kregen wij een vrije trap mee, Dave Huijmans schoot de bal van

af 30 meter in de kruising! 2-3...Wat een schitterende vrije trap!

 

De slotfase was bijzonder hectisch en de arbiter moest nu een aantal keren zijn gezag tonen.

Maar ook JOS moest na 80 minuten met 10 man verder want Glenn Holster tikte Dave onderuit en kon ook met rood vertrekken..De Groen Witten vielen nu sterk aan en onze spits Jerraynell v.d. Pol werd op maat aangespeeld en schoot voor ons de bevrijdende gelijkmaker binnen en bepaalde de eindstand op 3-3.

Wat een vreugde op en langs het veld! Mijn complimenten voor onze gasten uit Amsterdam,zij hebben prima gespeeld en zo spelend gaan zij op zeker punten pakken!

 

Arbiter Peter Beudeker uit Krommenie floot prima en mede door zijn optreden bleef alles binnen de perken!Bij FC Hilversum werd Jerraynell v.d. Pol genoteerd. En kreeg Ricky de Ruiter een rode kaart.

Bij JOS werden Holsteijn, Roet, de Lima en Kortram met geel bestraft. Rood voor Holster.

Je zou denken wat een schoppartij is dat geweest….

Dat was het beslist niet...Maar de scheids trad bij te harde overtredingen strak op! En daar is niks mis mee!

 

Wedstrijdbal van vanmiddag aangeboden door:

Ruud Schipper uit Bussum en Grand Café de Bult, Mosveld, Amsterdam Noord.

 

Uitslagen overige wedstrijden:

Altius                – Nieuwland      5 – 6

Cobu Boys       – Olympia ‘25    0 – 3

BFC                  – Buitenboys     3 – 1

de Meer            – Wartburgia     1 – 4

NITA                 – AH ‘78            1 – 3

Waterwijk          – de Vecht        8 – 0

 

Komend weekend 11 November  vrij...wel inhaal  JOS/Watergraafsmeer – AH ‘ 78   aftrap 14:30 uur.

 

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!