Sponsors

FC Hilversum geeft in de 92e minuut alsnog drie punten weg!

FC Hilversum 1

0 - 1

AH'78 1

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

21 oktober 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – AH ‘78 1           0-1    (0-0)

 

Onder ideale weersomstandigheden en op een prachtig gemaaid hoofdveld zagen wij op Sportpark Crailoo een spannende regio derby. Scheidsrechter Vriesenga uit Bilthoven liet om 14:00 uur aftrappen.

De nummers 1 en 2 van de rang lijst speelden vol op de aanval en zo ontstond er een leuke wedstrijd.

Beiden hebben veel voetbal in huis en kregen reële scoringskansen, bij ons waren Oussama Belkaraouia (kopbal) Yechi Wijk en Dave Huijmans dicht bij een treffer maar doelman Tim van Loon liet zich niet verras-sen. In de 30e min. was het schrikken toen Giordano de bal tijdens een uittrap vol tegen het hoofd van Michael Thé schoot, maar de wonderspons van Kay deed zijn werk en Michael kon weer verder ballen.

Maar onze gasten uit Huizen kregen via El Kaddari, Mounir en Harsevoort ook scoringskansen maar deze werden stijlvol door onze keeper Giardano v.d. Pol gepareerd en met de brilstand van 0-0 ging men aan de thee.

 

Ook in het 2e bedrijf deden de teams weinig voor elkaar onder.. De scheids floot niet slecht maar trok in het 2e bedrijf vrij vlot de gele kaart. Totaal zeven keer. Veelal voor commentaar op zijn leiding en overtredingen. De  trainers Karel Bonsink en Daan Hidden brachten beiden verse krachten in en het spel golfde op en neer.

Niet veel later kreeg Tonnie Cusell een dot van een kans om de score te openen, maar Tonnie zag zijn inzet voorlangs gaan. Helaas liep onze spits Jerranell v.d. Pol tegen zijn 2e kaart (praten) op en kon voortijdig gaan douchen. Tot onze grote schrik raakte onze laatste man Richard Dirven geblesseerd. Maar Kay de

Wolf wist onze bikkel weer aan het ballen te krijgen. Richards motto is: NIET LULLEN MAAR POETSEN !!!

Heren Richard gaat er altijd vol in en houdt zijn kaken op elkaar! Wordt tijd om dat ook te doen!

Door al dat gezeur hebben wij na vijf wedstrijd al 14 gele kaarten opgelopen.. Dat is een slechte zaak!

.

Lang leek het 0-0 te blijven. Maar in de 92e min. kopte Jeroen Harsevoort een voorzet van rechts bij de 2e paal binnen en winnen zij alsnog, vrij gelukkig, met 0-1 deze streek derby..Maar deze wedstrijd verdiende, gezien het vertoonde spel, geen winnaar! En teleur gesteld zochten de spelers de kleedkamer op en wij de kantine voor de 3e helft!

 

De arbiter gaf geel aan de FC Hilversum spelers Tonnie Cusell, Michael Thé, Alain Zaandam en Jerranell v.d. Pol (2x =rood)   Bij AH ‘78 was er geel voor Lourens Stolwijk en Jasper Franklin.

 

Nee één van de betere was vanmiddag onze speaker en bal sponsor Hans Offringa.

Luid en duidelijk gaf Hans de nodige informatie door! Maar nog mooier is dat Mw. G. Verweij – Smeenk, met de gezegende leeftijd van 101 jaar, ook bal sponsor was..Namens de FC onze dank! 

 

Overige uitslagen:

Altius                – Buitenboys    2-1

BFC                 – NITA              4-1

Cobu Boys       – JOS/W.          4-2

De Meer           – de Vecht       2-3

Wartburgia       – Olympia ‘25   2-2

Waterwijk          – Nieuwland     4-1

 

a.s. dinsdagavond spelen wij voor de 2e beker ronde thuis tegen NITA  aftrap 20:00 uur.

 

Zaterdag 28 oktober a.s. spelen wij in Almere tegen Buitenboys, aftrap 15:00 uur

Sportpark Polderkwartier, Daniel Stalpaertstraat 1, 1333 NA  ALMERE

 

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!