Sponsors

Publiek genoot van de zon en het goede voetbal op Sportpark Crailoo

FC Hilversum 1

5 - 1

Vecht de 1

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

14 oktober 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – sv de Vecht 1  5-1   {2-0)

Vorige week zaterdag op Sportpark Berenstein was een dag voor de paraplu! Maar vanmiddag genoten wij van het zonnetje en wederom lag ons hoofdveld er weer prachtig bij!

Scheidsrechter Remco Appel uit Hilversum floot om 14:00 uur af . Vanaf de aftrap een levendige wedstrijd.

Maar het verschil tussen de koploper en de nummer 12 van de ranglijst was duidelijk zichtbaar.

De Groen Witten van Coach Karel Bonsink combineerden naar hartenlust en onze gasten uit Loenen aan de Vecht moeten het hebben van hun inzet en goede conditie. En daar is niks mis mee!

 

Maar FC Hilversum viel sterk aan en Jerranell v.d. Pol werd op maat aangespeeld, ging goed door, en schoot de bal onhoudbaar binnen:1-0. En onze Lady speaker Ans v.d. Heuvel kon aan het werk!

In de 3e klasse lopen verdedigers nog wel eens fors door op hun tegenstander. Maar onze aanvallers Rosco Cyrus en en Tonnie Cusell kunnen daar moeilijk mee omgaan...dus reageren overduidelijk...en daar is een  scheids meestal niet van gediend...en pats weer een gele kaart. Trainer Karel Bonsink is druk doende om dat er uit te krijgen. Maar het spel ging verder en na een mooie aanval schoot Dave Huijmans de ruststand op 2-0.

 

Ook in het 2e bedrijf zagen de toeschouwers dat de FC Hilversum de lakens uit deelden. Wat niet weg neemt dat onnodig balverlies door de Vecht speler Dave Langenberg werd afgestraft en schoot zijn team weer terug in de wedstrijd 2-1. Het spel golfde op en neer en de Groen Witten kregen een aantal scoringskansen maar de goede keeper Sander Klarenbeek voorkwam met zijn optreden op zeker drie treffers!.

Beide trainers wisselden volop en het spel ging verder. FC Hilversum ging goed door en niet veel later snelde Rosco Cyrus langs zijn man en uit zijn pass scoorde Dave Huijmns zijn tweede treffer 3-1.

Maar de mooiste goal werd niet veel later gescoord door Yechi Wijk  Want vanaf 25 meter roste Yechi de bal onhoudbaar tegen de touwen 4-1. Prachtig doelpunt!

En in de slotfase wederom een mooie aanval en uit een pass van Dave Huijmans schoot de slim spelende Jerranell v.d. Pol de eindstand op 5-1. Mannen mooie overwinning! Gefeliciteerd!

Wij staan na vier wedstrijden en met 12 punten op de 1e plaats! (14 voor en 2 tegen)

 

Scheidsrechter Remco Appel uit Hilversum hield het strak en trok zes keer de gele kaart.

Bij de Vecht werden Kruiswijk, van Ee en Boot genoteerd. Bij ons kregen Tony Bonsink, Tonnie Cusell en Rosco Cyrus een gele kaart..( Heren laat de voeten spreken en niet jullie mond)

 

Goede zaak dat vanmiddag ook de kleintjes zich uit konden leven op de springkussens van Richard Dirven! Klasse man!

 

Wedstrijdbal van hedenmiddag: erelid lid Jan van Beusekom en Café de Viersprong uit Bussem.

 

Overige uitslagen:

AH ‘78              – Buitenboys    2-0

Waterwijk          – Olympia ‘25   2-2

BFC                 – Wartburgia    1-3

de Meer           – Altius             2-5

NITA                 – JOS/W          2-1

Cobu Boys       – Nieuwland     1-3

 

zaterdag a.s. op Sportpark Crailoo de TOPPER FC Hilversum 1 – AH ‘28 1  aftrap 14:00 uur!

Komt allen U zult zich niet vervelen!

 

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!