Sponsors

FC Hilversum wint de plaatselijke derby!

Olympia '25 1

0 - 2

FC Hilversum 1

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

7 oktober 2017 15:00

Accommodatie

Onbekend

sv Olympia ‘25 1 – FC Hilversum 1       0-2   (0-1)

 Na een gastvrije ontvangst met gebak op Sportpark Berestein werden buiten de paraplu’s op gestoken en zagen wij in de regen een spannende derby..Vanaf de aftrap is FC Hilversum de boven liggende partij. Met goed combinatiespel werden de gastheren onder druk gezet en wederom is er goed geluisterd naar coach Karel Bonsink: Laat je voeten spreken en niet je mond!

Want de trainers van Olympia Marco Gras en Henk Puijk weten hoe de hazen lopen bij de Groen Witten. Onze gastheren gooiden veel fysiek in de strijd en onze aanvallers werden hard aangepakt.

Vooral Rosco Cyrus werd een paar keer hard onderuit geschoffeld...en de scheids had voor mij wel wat strenger op mogen treden..Maar het spel ging door en Rosco kopte na een mooie FC aanval de bal rakelings naast..FC Hilversum ging goed door en Tonnie Cusell ontliep slim de buitenspel val en schoot de ruststand op 0-1.

 

Ook in het 2e bedrijf werd er door beide teams keihard gewerkt. Maar de wedstrijd werd regelmatig onderbroken door grove chargers en de scheids strooide met gele kaarten. Onze verzorger Kay de Wolf had het druk vanmiddag, maar met zijn gouden handjes, werden de spelers weer opgelapt!

Het spel golfde op en neer en onze gastheren counterde een paar keer gevaarlijk uit, maar de FC verdediging met klasse keeper Giordano hield de zaak achterin potdicht. Klasse!

 

Giordano heeft een geweldige uit trap in de benen en de geplaatste bal is veelal de inleiding van een aanval van FC Hilversum. Het hoge tempo kost veel kracht en beide trainers wisselden elk drie spelers in voor verse krachten. Olympia probeerde van alles om terug te komen in de wedstrijd, maar liepen veelal vast op onze goede verdedigers! Maar vlak voor tijd zagen wij dat de Groen Witten uit een snelle counter aan vielen en onze spits Jerranell v.d. Pol kapte zijn man uit en schoot de bevrijdende 0-2 in de touwen.Wat een ontlading op het veld en langs de lijn! 9 punten uit drie wedstrijden! Ga zo door!

 

Mannen gefeliciteerd met deze overwinning!  Olympia heeft keihard gewerkt maar al met al gaan de drie punten terecht naar FC Hilversum! . , Wij hebben ons langs de lijn niet verveeld!

Scheidsrechter van Langen uit Diemen floot niet slecht maar had wel wat strenger op mogen treden.

Bij Olympia ‘25 werden Khanjo, Moamedi, Abagdiou en Bosboom bestraft met een gele kaart.

Bij FC Hilversum werd Tonnie Cusell genoteerd.

 

Steyn Ploeg heeft onlangs een kijkoperatie ondergaan!

Steyn wij wensen jou sterkte en vooral een voorspoedig herstel toe!

 

Overige uitslagen:

Altius                – BFC              3-1

de Vecht          – NITA              3-4

Nieuwland        – de Meer        4-0

Buitenboys       – Waterwijk       0-0

Wartburgia       – Cobu Boys    1-2

JOS/W                – AH ‘78           Afgelast.

 

Zaterdag a.s. Sportpark Crailoo FC Hilversum 1 – de Vecht  Aftrap 14:00 uur.

Komt allen U zult zich niet vervelen!

 

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!