Sponsors

Het publiek genoot meer van de zon dan van het voetbal.

FC Hilversum 1

4 - 2

Eemboys 1

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

Datum

7 mei 2016 14:30

Scheidsrechter

Rietkerk, C. (mw)

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – v.v. Eemboys 1       4-2   (1-1)

De toeschouwers genoten vandaag van het mooie weer, het werd ruim 26 graden, en van een geslaagd F & D jeugdtoernooi op Sportpark Crailoo. Mede door het mooie weer verliep het toernooi zeer voorspoedig en de vaders, moeders, opa’s en oma’s hebben genoten van de mooie natuur en prestaties van de aankomende talenten!

Complimenten voor de toernooicommissie! Klasse!

 

En om 14:30 uur werd er afgetrapt. De laatste thuiswedstrijd van dit seizoen werd

uitstekend geleid door Mw. Charla Rietkerk uit Amsterdam. Mede door haar optreden zagen wij een sportieve wedstrijd. Vanaf de aftrap een gelijk opgaande wedstrijd.

De Groen Witten namen in de 18e min. de leiding, Samir Didouch, krulde de bal uit een vrije trap loepzuiver in de kruising 1-0. Even later voorkwam de doelman van Eemboys met een fraaie redding opzeker de 2-0. Mede door het warme weer laste de scheids voor en na rust korte drankpauzes in. Deze op frisser werd door onze gasten goed opgepakt want in de 30e min. gaat Nick de Graaf goed door en schiet de gelijkmaker binnen:1-1.

Daarna vielen wij sterk aan maar schoten van Said, Sercan en Samir konden de doelman niet verrassen en bleef het tot aan de thee 1-1.

 

In het 2e bedrijf zagen wij dat Hermon Kidane geblesseerd achter bleef in de kleedkamer en Karel Bonsink bracht Jeroen van Beers binnen de lijnen. Onze gasten kwamen vrij gelukkig op voorsprong, want onze keeper verkeek zich op een hoge voorzet, en Eem-boys aanvaller Yassine Asag-Gau kreeg de gelegenheid om zijn team op voorsprong te schieten: 1-2. Dat was schrikken! Maar FC Hilversum herpakte zich goed en viel sterk aan en op rechts viel onze jeugdspeler Stefan Kovachev op door zijn snelheid en mooie voorzetten. De Groen Witten kwamen via een fraaie treffer van Nourdin Bourazma weer op gelijke hoogte:2-2. Daarna trok de FC de wedstrijd naar zich toe en via doelpunten van onze topscoorders Sercan Ozturk en Said Akchich werd de eindstand bepaalt op 4-2.

Al met al een verdiende overwinning.

 

De scheidsrechter kende weinig problemen maar trok toch nog twee keer geel wegens spelbederf voor Eemboys spelers Molenaar en Karakoc…

Pinkstermaandag spelen wij in Naarden de laatste wedstrijd van het seizoen tegen NVC!

Aftrap 14:30 uur. 

 

Balsponsor: Staf en selectie FC Hilversum.

 

Opstelling

Hensen, Yildirim, Celmez, v.d. Heuvel, Bourazma, Tacoma, Didouch, Kidane (v. Beers) Ozturk, Kovachev en Akchich.

 

Overige uitslagen:

Ouderkerk     - Altius 4-4    RKAVIC         - NITA           3-6

BVV ’31         - Amstelveen  0-3    Kockengen     - NVC           7-0

AH ‘78           - Waterwijk    2-1    Loosdrecht     - Eemnes       5-0

 

Eemnes is gedegradeerd. 

Paasmaandag valt de beslissing:

Wie krijgt de 1e periode van SV Loosdrecht?  AH ’78 of Amstelveen?

2e periode NITA  9 - 24

3e periode ?

 

Joop Snelling Berg.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!