Sponsors

FC Hilversum plaatst zich voor de volgende bekerronde!

FC Hilversum 1

4 - 0

Eemboys 1

Competitie

Mannen, 1, Groep 2 29

Datum

16 september 2017 14:00

Scheidsrechter

Bax, A.

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – vv Eemboys 1 4 – 0 (2 – 0)

Vandaag alweer de 3e bekerronde en na het gelijke spel tegen Hercules (2-2) en de winst op Voorwaarts (3-2) gaan wij nu proberen om Eemboys uit Baarn te verslaan. Maar voor de goede orde, onze gasten, wonnen hun 2e wedstrijd met 2-0 van Hercules! De grasmat van ons hoofdveld ligt er, ondanks de vele regen, schitterend bij en een schouderklop richting onze groen medewerkers is op zijn plaats! Arbiter Schouten uit Almere liet om 14:00 uur aftrappen en daarna zagen wij dat onze gasten uit Baarn met veel mensen achter de bal speelden. Betekende dat wij richting de 16 van Eemboys tegen een muur van spelers opliepen! .

Maar de FC onder aanvoering van Tony Bonsink lieten zien veel voetbal in huis te hebben want met mooie combinaties en met slimme steekpasses werden onze gasten aangepakt! Al in de 10e min. scoorde onze spits Yechi Wijk op aangeven van Rosco Cyrus strak de 1-0 binnen. Niet veel later ging Rosco weer langs zijn man en uit zijn pass schoot Tonnie Cusell de rust stand op 2-0. Onze lady speaker Ans v.d. Heuvel had het druk vanmiddag en luid en duidelijk gaf zij de nodige informatie door! ( Ans werd afgelopen week 82 jaar) Ans ga zo door! Ook in het 2e bedrijf heeft FC Hilversum het beste van het spel en onze gasten probeerden met veel fysiek om terug te komen in de wedstrijd. Maar de Groen Witten bleven heer en meester! Beide trainers wisselden volop en Jerraynell v.d. Pol net in de ploeg schoot fraai de 3-0 binnen. De wedstrijd werd wat grimmiger mede doordat arbiter Schouten uit Almere onvoldoende optrad tegen pittige overtredingen van een paar Eemboys spelers. Gelukkig bleef alles binnen de perken en zagen de toeschouwers dat niet alleen Dave Huijmans een vrije trap kan nemen...nu kregen wij rand 16 een vrije trap mee en vanaf 20 meter krulde Jerranell v.d. Pol de bal prachtig in de kruising en bepaalde de eindstand op 4-0! Mannen prima gespeeld...Gefeliciteerd en op naar de volgende bekerronde!

Arbiter Schouten gaf vanmiddag Eemboys speler Wesley Ribberink een gele kaart! 2e wedstrijd Voorwaarts – Hercules 3-0

Eindstand: 1. FC Hilversum 3 – 7 2. Voorwaarts 3 – 4 3. Eemboys 3 – 4 4. Hercules 3 – 1

Zaterdag a.s. start de competitie en spelen wij in Amsterdam tegen Wartburgia..aftrap 14:30 uur. Sportpark Drieburg, Drie Burgpad 3, 1097 HK AMSTERDAM.

Wij wensen jullie veel succes in Mokum! J.S.B.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!