Sponsors

FC Hilversum vergeet te scoren!

BVV 31 1

2 - 1

FC Hilversum 1

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

Datum

29 maart 2016 20:30

Scheidsrechter

Langen, J.T.C. van

Accommodatie

Onbekend

BVV ’31 1 – FC Hilversum 1  2-1   (0-1)   

Vanavond de inhaalwedstrijd in Blaricum tegen BVV ’31. Vorige week wonnen zij met ruime cijfers (5-0) van Eemboys. De wedstrijd thuis op Sportpark Crailoo werd met 6-2 gewonnen van het team van trainer/coach Bertus Effrink. Gezien de stand op de ranglijst moet BVV punten gaan pakken om de p/d wedstrijden te kunnen ontlopen.

FC Hilversum trainer Karel Bonsink (staat ook seizoen 2016-2017 voor de groep) heeft samen met Henk Puijk het aardig op de rit. De FC won van Kockengen en AH ’78 en Paaszaterdag speelden wij zeer verdienstelijk met 1-1 gelijk tegen koploper Loosdrecht.

 

Om 20:30 uur liet scheidsrechter van Langen uit Diemen op het kunstgrasveld aftrappen. Al vrij vroeg in de wedstrijd kopte Said Akchich in de 10e min. FC Hilversum op 0-1. Daarna had de FC het beste van het spel en zagen wij dat een inzet van Sercan Ozturk (mooie omhaal) stijlvol werd gestopt door BVV–keeper Barry van Raay. Maar niet veel later schoot Sercan Ozturk de 0-2 binnen. Maar arbiter van Langen keurde deze treffer wegens vermeend buitenspel af? Daarna moest onze goede doelman Marc Looman han-delend optreden om de gelijkmaker te voorkomen.

Karel Bonsink moest een beroep doen op Good Old Marc, daar zijn 1e en de 2e keeper geblesseerd zijn. Marc je bent het nog niet verleerd! Klasse!

Tot aan de thee kregen Alper Celmez, Sercan Ozturk, Said Akchich en Nicky de Vink mooie kansen om de wedstrijd voor rust al te beslissen. Helaas viel Nourdin Bourazma geblesseerd uit maar werd prima vervangen door Tycho Tacoma. Rust 0-1.

 

Na de thee speelde de FC onrustig. Teveel passes kwamen niet aan. Desondanks kregen wij weer kansen om verder uit te lopen. Tweemaal over een bal tegen de lat!

En de keeper pareerde schoten van Sercan en Said. En werd er een inzet van Alper van de doellijn getrapt. Maar de mooiste kreeg Sercan vrij voor de keeper schoot hij hoog

over. Met wat meer mazzel staat het al 0-6!!!    

Maar de slotfase liep heel anders. Uit een snelle counter schoot BVV speler Martijn Splinter in de 80e de stand op gelijke hoogte: 1-1.

En tot overmaat van alle blessureleed, ziet Karel Bonsink, dat vlak voor tijd ook nog dat zijn topscorer Sercan Ozturk geblesseerd uit viel. En ver in blessure tijd kregen wij de kous op de kop, want uit een snelle BVV counter schiet Robbert Jansen BVV naar de volle winst: 2-1. Dat is een domper…maar als je zelf niet scoort…kan dit je overkomen!

Mannen niet getreurd….zaterdag a.s. maken wij het thuis weer goed tegen RKAVIC!

 

Goede zaak is dat ondanks Engeland – Nederland, nog veel FC Hilversum supporters aanwezig waren op Sportpark Oostermeent in Blaricum. Tot a.s. zaterdag op Crailoo!   

 

Opstelling:

Looman, Besir, Yildirim, Arraiss, Celmez, v.d. Heuvel, Bourazma (Tacoma) Didouch, de Vink, Ozturk (Kovachev) en Akchich.

 

Arbiter van Langen kende tijdens deze sportieve wedstrijd geen problemen.

Wegens spelbederf werden bij BVV Allis en v.d. Horst genoteerd,

Bij FC Hilversum kreeg Tacoma een gele kaart.

 

Joop Snelling Berg.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!