Sponsors

FC Hilversum toont veerkracht!

Ouderkerk 1

2 - 5

FC Hilversum 1

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

Datum

13 februari 2016 14:30

Scheidsrechter

Blommensteijn, Th.

Accommodatie

Onbekend

SV Ouderkerk 1 – FC Hilversum 1    2-5     (1-2)

Na het kaartenfestival verleden week in Nieuwer Ter Aa tegen NITA heeft Karel Bonsink de afgelopen week veel gepraat en goed getraind en zijn de Groen Witten weer speel klaar voor de match van hedenmiddag tegen sv Ouderkerk. Maar mist door al die kaarten wel 3 spelers, Jasper, Fatih en Burak. Gezien Burak zich later niet hield aan de regels binnen de FC, heeft Karel Bonsink, Burak Ugur uit zijn selectie gezet!

Hedenmiddag droeg onze topscorer Sercan Ozturk de aanvoerdersband. Thuis wonnen wij met 3-1, maar in het verleden behaalde resultaten tellen niet meer! Wel de punten!

De toeschouwers zagen onder de uitstekende leiding van arbiter Theo Blommensteijn uit Zwanenburg een redelijke pot voetbal met zeven doelpunten!

Theo heeft ons, in het mooie zondag verleden, ook nog in de Hoofdklasse gefloten.

Kortom een man met de nodige ervaring..

Vanaf de aftrap zagen wij een levendige wedstrijd. Al vroeg in de wedstrijd toonde Nicky de Vink zijn goede vorm door na een fraaie solo onhoudbaar de 0-1 tegen de touwen te rossen. FC Hilversum ging sterk door en Alper Celmez zag zijn inzet uit één spatten tegen de deklat. Onze gastheren kwamen in de 35e min, goed terug en Sander Couperus schoot zijn team terug in de wedstrijd 1-1.

De Groen Witten speelden goed samen en werden ook steeds sterker en de ongrijpbare

Nicky de Vink speelde, op snelheid, zijn man uit en schoot de ruststand op 1-2.

Maar wat een verschil met verleden week. Nu geen irritaties en gebabbel maar collectief de strijd aangaan met mooi aanvallend voetbal!   

Ook in het 2e bedrijf is FC Hilversum de boven liggende partij. En vlak na de thee zagen wij dat Nourdin Bourazma zich  goed vrij speelde maar zijn schot ging rakelings over de deklat. Helaas ging onze uitstekende doelman Jaime Hensen in de 60e min. in de fout.

Jaime gleed heel ongelukkig door over 16 meter lijn en beroerde de bal daar met zijn hand en de scheids kon niet anders dan deze actie te bestraffen met rood.

Coach Karel Bonsink kon geen beroep doen op de geblesseerde Robert-Jan Hendriks en liet zo zeer onverwacht Drazic Sackers debuteren in ons keurkorps.

En Drazic heeft de resterende tijd prima gekeept!

Uiteraard kreeg Ouderkerk, rand zestien, een vrije trap mee en de nummer 10, Sander Couperus, roste de bal dwars door de muur onhoudbaar binnen 2-2.

Vanaf dat moment trok de FC de wedstrijd naar zich toe en de ene na de andere aanval ging richting Ouderkerk doelman Rick Theijsmeijer. Said Akchich scoorde op aangeven van Nicky de Vink fraai de stand op 2-3. Niet veel later ging over rechts Alper Celmez goed door en roste de bal hard en hoog in de kruising 2-2. Prachtige treffer!

Onze gastenheren braken ook een paar keer gevaarlijk uit maat onze hechtte defensie gaf geen krimp. In de slotfase speelde aanvoerder Sercan Ozturk zijn man uit en schoot onhoudbaar de eindstand op 2-5. Mannen prima gespeeld..Vandaag met de voeten!

Mede door de geroutineerde arbiter zagen wij een aantrekkelijke en vooral een sportieve wedstrijd. Greep twee keer naar zijn borstzak! Geel voor Ouderkerk speler Jeroen Wirz en helaas rood voor onze doelman.

Zaterdag a.s. de topper thuis tegen SV Loosdrecht. Komt allen U zult zich niet vervelen!

 

Opstelling:

Hensen, Besir (Sackers) Bourazma, de Vink, Besir, Didouch, Celmez, Arraiss, Ozturk, Akchich en Kidane (Sheriff)

 

Overige uitslagen:

Eemnes  - AH ’78            1-0         SV Loosdrecht – RKAVIC      11-2            

BVV ’31  - Kockengen     2-5          Amstelveen    - NVC            4-1

NITA      - Waterwijk       2-1        Altius            - Eemboys      2-0

 

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!