Sponsors

FC Hilversum doet zich zelf tekort!

FC Hilversum 1

0 - 3

Amstelveen 1

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

Datum

27 februari 2016 14:00

Scheidsrechter

Kool, M.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag een inhaalprogramma, en onder ideale weersomstandigheden en op een prachtige grasmat zagen ruim 150 toeschouwers een aantrekkelijke wedstrijd.

Vanaf de aftrap zagen wij onder de goede leiding van arbiter Kooi uit Castricum, twee teams, vol op de aanval spelen en lag het tempo van de wedstrijd vrij hoog.

Beide keepers moesten diverse keren aan de bak. Onze keeper, Jaime Hensen, ranselde binnen 15 min. stijlvol een aantal schoten uit de kruising en zijn collega Alex Sacca roste pegels van Sercan Oztutk en Nicky de Vink uit zijn heiligdom.

Kortom het publiek werden verwent met attractief voetbal!

Maar gezegd moet worden dat onze gasten het betere van het spel hadden maar de Groen Witten gaven prima partij en tot aan de 45emin. nog de brilstand van 0-0. Helaas ver in blessure tijd werd verzuimd om de bal weg te rossen en nu kreeg Amstelveen speler Dirk Franken uit de kluts de bal en schoot de ruststand alsnog op 0-1.

Ook in het tweede bedrijf werd er goed gespeeld en kregen wij via Alper Celmez en Said Akchich kansen om gelijk te maken maar de doelman liet zich niet verrassen.

Onze gasten kwamen in de 70e min, via een strafschop vrij gelukkig op 0-2. Verdediger Fatih Besir speelde een ongelukkige wedstrijd, raakte bij een sliding geblesseerd en na de wonderspons van verzorger Kai de Wolf , maakte Fatih heel ongelukkig even later binnen de 16 hands en de bal ging op de stip. Een van de betere bij Amstelveen, aan-voerder Maarten Zwaan, schoot strak de stand op 0-2. Maar ook daarna waren wij dicht-bij een tegentreffer maar het lukte vandaag niet om de bal binnen te schieten.

Coach Karel Bonsink bracht nog twee verse krachten binnen de lijnen.

Zo maakte Tycho Tacoma zijn debuut in de hoofdmacht. Maar vlak voor tijd zagen wij een vloeiende aanval van Amstelveen en de spits Yacob Sason schoot de bal onhoudbaar binnen en bepaalde de eindstand op 0-3. Ietwat te veel van het goede, gezien de 100 % kansen die wij hebben gehad zou een stand van 2-3 dragelijker geweest zijn. Maar onze gasten winnen verdiend deze match Het ambitieuze Amstelveen Heemraad gaat nu vol door voor de hoofdprijs! En wij hebben vanmiddag gezien dat zij een goede kans maken!

 

Arbiter Kooi deelde wel totaal 7 kaarten uit voor praten en commentaar op zijn fluiten.

Bij Amstelveen geel voor de broers Dennis en Patrick Spitteler, v.d. Steenhoven en Sacca

Bij de FC kregen Sercan Ozturk, Nourdin Bourazma en Fatih Besir geel te zien.  

 

Opstelling:

Hensen, Besir (Tacoma) Bourazma, v.d. Heuvel, de Vink, Besir, Didouch, Celmez, Sheriff (Arraiss) Ozturk en Akchich.

 

Wedstrijdbal:

Mw. Verweij-Smeenk (99 jaar) en Eetcafé ’t Pandje in Hilversum.(035 – 621 4768)

Pupil van de week: Amine Fakirou (F1) Amine werd door Rob Verweij begeleid.  

 

Volgende week spelen wij uit tegen BVV ’31. Schapendrift 1, 1261 HK BLARICUM.

Helaas zonder Jaime Hensen,  Fatih Besir, Sercan Ozturk en Fatih Ildirim.

Allen zijn geschorst. Dat wordt weer puzzelen voor Karel Bonsink en Henk Puijk!

 

2e wedstrijd Eemboys – NITA  2-4.  NITA pakt na 9 wedstrijden de 2e periodetitel!  

1e Loosdrecht 8 – 22  38/9   2e NITA  9 – 24  29/13

 

Langs deze weg deel ik U mede dat onze sportvriend Jaap Oudmaijer, na zijn verblijf in het Tergooi, weer thuis is. En dat is een goede zaak!

 

Joop Snelling Berg.  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!