Sponsors

Seizoen 2016 – 2017 zit er weer op.

Altius 1

2 - 1

FC Hilversum 1

Anoniem (schot)

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

Datum

13 mei 2017 14:30

Scheidsrechter

Rosenow, M.

Accommodatie

Onbekend

Altius 1 – FC Hilversum 1     2-1    (0-0)

Vandaag alweer de laatste wedstrijd van het seizoen op Sportpark Berestein.

Gastheer Altius heeft een uitstekend seizoen gedraaid. Zijn op de 2e plaats geëindigd en pakken de 2e periodetitel! Maar Altius trainer Daan Hidden heeft met zijn team ook een topprestatie geleverd in en voor de KNVB- West 1 districtsbeker. Waren doorgedrongen tot de halve finale.

Maar werden thuis door zondag 1e klasser Purmerstein met 5-0 uitgeschakeld..

Maar de beloning is groot! Zij hebben zich geplaatst voor deelname om de grote KNVB beker. 

En dat is een TOP prestatie!  Altius wordt ook financieel door de KNVB beloond! 

FC Hilversum kende een droom start, wekelijks werden de wedstrijden met goed voetbal gewonnen. Thuis wonnen wij met 4-0 van Altius...Kortom wij waren heel lang koploper van de 3e klasse C...Maar na de winterstop waren de prestaties, door diverse oorzaken, een stuk minder en zijn wij met 32 punten op de 7e plaats geëindigd. Kortom het seizoen is voor ons zeer teleurstellend verlopen. Maar FC Hilversum heeft altijd veerkracht getoond en gaan voor seizoen 1917-1918 wederom weer ballen voor de Hoofdprijs!

Ondanks dat deze dorpskraker om des keizers baard gaat, was het gezellig druk op Berestein. 

Want vanaf de aftrap zagen wij onder leiding van arbiter Rosenow uit Veenendaal een levendige wedstrijd. Beide teams speelden vol op de aanval en dat bevorderde het kijkspel.

Beide teams kregen scoringskansen maar de keepers lieten zich niet verrassen en na 45 minuten ging men met de brilstand 0-0 aan de thee.

Ook in het 2e bedrijf werd er met veel inzet gespeeld. Altius, met vier oud FC spelers, viel sterk aan en opende via Niels v.d. Hazel de score 1-0. Maar de Groen Witten kwamen goed terug. Want de actieve en supersnelle Stefan Kovachev ging over links zijn man voorbij maar werd binnen de 16 onderuit gelopen en de arbiter legde de bal terecht op de stip. Onze topscoorder Sercan Ozturk schoot vanaf 11 meter de stand weer op gelijke hoogte: 1-1. Beide trainers brachten verse krachten binnen de lijnen en daarna golfde het het spel op en neer. Menigeen had vrede met deze stand...maar ver in blessuretijd counterde Altius over links uit en onze keeper Marco Schreyer sloeg de bal uit zijn doel maar uit de rebound schoot Jordy Arp  Altius weer op voorsprong 2-1. Vlak voor tijd kopte Richard Dirven de bal richting de kruising, wij sprongen al op, maar de boomlange Roy van Wagtendonk roste de bal stijlvol corner...en won Altius deze sportieve wedstrijd met 2-1. Arbiter Rosenow en zijn assistenten v. Rijswijk van Altius en Erik Sackers van FC Hilversum werkten goed samen en de scheids hield vanmiddag de kaarten in zijn borstzak. 

Victoria is na 22 wedstrijden en met 50 punten KAMPIOEN geworden! Voor 74 tegen 17 goals!

1e periode AH ‘78  11 – 26

2e periode Altius     11 – 28

3e periode JOS/W   11 – 23   zaterdag 20 mei starten de P/D wedstrijden..

Overige uitslagen van vanmiddag:

Ouderkerk – AH ‘78 1-3

de Vecht – Zeeburgia 9-1

Kockengen – OSM ‘75 3-2

JOS/W – Robinhood 8-2

 

Mede namens het bestuur bedank ik de trouwe supporters, die wekelijks uit en thuis ons keurkorps hebben gesteund...Klasse! Tot ziens op Sportpark Crailoo!

Programma nacompetitie 20 mei   14:30 uur.:

Focus ‘07  – Be Fair -

JOS/W     – Loosdrecht  -

AH ‘78       – IJFC  -

Altius         – Benschop

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!