Sponsors

Home

Mervelinio Olijfveld versterkt FC Hilversum

20 april 6:00  Mervelinio Olijfveld is vanaf komend seizoen te zien in het groen/wit van FC Hilversum. Hij is een multifunctionele speler die op alle posities aan de linkerkant heel goed uit de voeten kan, gesteund door een zijn inzet en snelheid. Hij speelde in het verleden voor o.a. WVHEDW en SC Woerden, is op dit moment actief voor SV Loosdrecht. meer »

174x gelezen

Lionel Frederiks versterkt FC Hilversum

20 maart 21:45  Lionel komt de gelederen van FC Hilversum het nieuwe seizoen versterken. De snelle aanvaller komt over van Olympia Haarlem.meer »

338x gelezen

Update A-selectie 2022-2023

20 maart 18:30  De tweede seizoenshelft is 4 wedstrijden onderweg, maar achter de schermen is de TC al druk bezig om de A-selectie voor volgend seizoen vorm te geven. De volgende spelers hebben aangegeven volgend jaar ook actief te zijn op Sportpark Crailoomeer »

516x gelezen

QUINTON BHAGWANDIN terug op het oude nest bij FC Hilversum!

5 maart 11:45  De volgende aanwinst is er eentje van klein formaat maar met een grote motor! Veel sneller dan Quinton ga je ze op de velden niet vinden! Technisch begaafd en de juiste mentaliteit maken hem voor elk team een aanwinst! Dit wordt weer smullen langs de lijnen bij de FC in de vallei! Quinton, heel veel succes komend seizoen bij de groen/witte!

206x gelezen

Elias Mselmi en Wesley Alberts volgende versterkingen voor het nieuwe seizoen

18 februari 20:15  Aanvaller Elias Mselmi en keeper Wesley Alberts keren terug bij FC Hilversum. Elias komt over van Olympia'25 en Wesley komt over van BZC'31. meer »

298x gelezen

3e aanwinst een feit; Micha Fokker komt over van SDO!

15 februari 23:15  MICHA FOKKER speelt volgend seizoen in het groen witte tenue van FC Hilversum en komt over van hoofdklasser SDO. De centrale verdediger speelt al meer dan 14 jaar in het 1e elftal van Sdo en is daar een rots in de branding. meer »

340x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!