Sponsors

Michiel Roosendaal versterkt FC Hilversum

26 april 2021 9:00

William Puijk

Mooi transfernieuws
Een nieuwe woning doet (voetbal)wonderen!

Daar waar enkele regio verenigingen in 3C meerdere versterkingen de afgelopen periode introduceerde bleef het angstvallig stil in ons voetbalmoederland Hilversum.

Tot donderdagavond dan! Tsjakka, fasten your seatbelts!

Want onze groen/witte voetbalkrijgers dansen al drie dagen rondom het vreugdevuur in de vallei! Hoe mooi kan het zijn als je een TOP versterking in de schoot geworpen krijgt door een verhuizing?


FC Hilversum kan er sinds donderdagavond over meepraten, want op die avond werd de overgang officieel beklonken.


Amstelveen was jarenlang zijn home sweet home, maar als je de kans krijgt om in het voetbalmekka der voetbalmekka’s Hilversum te kunnen komen wonen en ook nog voetballen, denkt geen haar op je hoofd om daar aan te twijfelen.
Groeide op in de jeugd bij Argon, maakte daarna enkele seizoenen deel uit van de seniorenselectie. Zocht een paar seizoenen geleden een club dichter bij huis en belande zo bij AMVJ uitkomend in de 2e klasse A zaterdag.


En zie nu, FC Hilversum krijgt een topattractie op een presenteerblaadje aangeboden. Deze 28 jarige alleskunner, zeg maar de Max Verstappen op rode, gele, groene, roze, witte, paarse, oranje of zonder banden, is als rots in de branding als verdediger inzetbaar echter kun je hem net zo makkelijk met zijn ongelofelijke spel vernuft op het middenveld posteren. Behalve rust aan de bal, inzicht, geweldige pass in de benen is hij ook nog eens snel en heeft een loopvermogen waar zelfs HENRI Buitenzorg in zijn gloriejaren jaloers op zou zijn geweest.


Wij kunnen gerust zeggen dat FC Hilversum even een slag slaat op de transfermarkt.
Ze strijden al twee jaar voor promotie, maar corona gooide tot nu toe roet in het voetbaleten dus hopend dat komend seizoen eindelijk volledig kan worden uitgespeeld want de titelaspiraties staan nog steeds hoog in hun groen/witte vaandel!
Bestuur en selectie van FC Hilversum heten Michiel Roosendaal van harte welkom bij de club.


Uiteraard sluit vH en O zich daarbij aan, Michiel heel veel succes in de vallei!

Bron: Voetbal Hilversum en Omstreken
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!